Ροτέισον από Ίβιτς

1Προσέχει για να έχει ο Ίβιτς.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σκοπεύει να κάνει ροτέισον στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (02/10, 16:00) κόντρα στη Βέροια για την έκτη αγωνιστική της Super League ώστε να πάρουν κάποιοι παίκτες του τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Άλλωστε, έχουν λιγότερο από τρεις ημέρες (και με ταξίδι ενδιάμεσα) από το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League μέχρι το ματς στην Ημαθία ώστε να ξεκουραστούν και το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα κάνουν μακρύ ταξίδι αυτήν τη φορά. Δεν είναι ξεκάθαρο το ποιοι θα μείνουν εκτός ενδεκάδας, διότι είναι αρκετοί αυτοί που έχουν κάνει ήδη αρκετά χιλιόμετρα μέσα στη σεζόν, παίζοντας μάλιστα, σε πέντε αναμετρήσεις (Παναιτωλικός, Φιορεντίνα, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και Λίμπερετς) τις τελευταίες 18 ημέρες.

Οι μόνοι παίκτες που έχουν πάρει κάποιες ανάσες, καθώς μοιράστηκαν χρόνο συμμετοχής, είναι οι Αθανασιάδης-Κουλούρης στην επίθεση λόγω των αλλαγών του Ίβιτς, οι Μπίσεσβαρ-Πέλκας στο κέντρο και οι Λέοβατς-Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας (λόγω της τιμωρίας που είχε ο Κροάτης) και οι Βαρέλα-Κρέσπο στα στόπερ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Λέο Μάτος, Κάνιας, Γκάρι Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος που παίζουν συνέχεια.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *