Στους 19 τα θύματα της θεομηνίας – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικό εντόπισε δύο πτώματα να επιπλέουν και έτσι πλέον οι νεκροί από την θεομηνία στην Δυτική Αττική ανέρχονται στους 19 με την ΕΜΥ να εκδίδει δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπως και η σορός που νωρίτερα είχαν εντοπίσει οι πυροσβέστες σε επιχείρηση στην Μάνδρα. Εκεί έγινε η αναγνώριση από τους συγγενείς τους και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για τον 58χρονο κυνηγό Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη και τον επίσης οδηγό, 28χρονο Πέτρο Κολέτση, τον οποίο αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου.

Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας θα συνεχιστούν κατά διαστήματα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Οι ισχυρές βροχές θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο (18/11)
Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χώρα (εκτός από τη δυτική Μακεδονία και το βράδυ πρόσκαιρα η κεντρική Μακεδονία).

Την Κυριακή (19/11)
Μέχρι τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και η δυτική Στερεά, μέχρι το απόγευμα η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά (κυρίως η κεντρική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και πιθανόν η Πιερία και η Χαλκιδική, κατά διαστήματα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν η Κρήτη κατά διαστήματα.

Τη Δευτέρα (20/11)
Μέχρι το μεσημέρι η Ήπειρος, μέχρι το βράδυ η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700 μ., τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *