Στους 25 πρώτους ακριβούς παίκτες δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ρονάλντο

Στις 10 Νοεμβρίου αναμένεται η άφιξη του Football Manager 2018 στην αγορά. Ένα παιχνίδι, που εδώ και πολλά χρόνια έχει…
προσελκύσει πολλούς λάτρεις, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους ως μάνατζερ. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν τους κορυφαίους παίκτες από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα.

Η νέα έκδοση έχει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις ειδικά στην αξιολόγηση των παικτών. Για παράδειγμα όποιος αναμένει πραγματικά ότι ο παίκτης με το υψηλότερο κόστος θα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνει μεγάλο λάθος. Μάλιστα ο διάσημος Πορτογάλος διεθνής είναι εκτός από τους πρώτους 25 παίκτες!

Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι είναι εκείνοι που με αξία 95 εκατ ευρώ, μοιράζονται την πρώτη θέση στην σχετική κατάταξη. Η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ αυτών, είναι ο μισθός, αφού του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι πολύ υψηλότερος. Στην τρίτη θέση του βάθρου, βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, με αξία 87 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους πρώτους 25 παίκτες, ο σύλλογος με την πιο μεγάλη εκπροσώπηση είναι η Μπάγερν με επτά ποδοσφαιριστές: Λεβαντόφσκι, Αλάμπα, Χάμες, Μπόατενγκ, Τιάγκο, Μίλερ και Χούμελς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *