Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Κοσμά! «Οι Τούρκοι θα μάθουν…»

1Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είναι μία από τις πιο αξιοσέβαστες φιγούρες της Ορθοδοξίας, καθώς είχε προβλέψει με διορατικότητα πολλά από τα δεινά που βρήκαν την Ελλάδα. Ο Άγιος όμως δεν κράτησε τα μυστικά για τον εαυτό του. Τα μοιράστηκε μαζί μας, θέλοντας να μας προστατεύσει από το κακό. Να μας προφυλάξει.

Μία από τις συγκλονιστικές προφητείες του Πατροκοσμά αφορούσε τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και ένα…μυστικό:

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».

Τα τελευταία γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ερμηνεία της προφητείας αυτής, η οποία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πατρίδα μας. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα πραγματοποιηθεί κάποια επιθετική ενέργεια από την Τουρκία και η Ελλάδα θα το αντιληφθεί 3 μέρες αργότερα.

Όμως, ένας ιερέας, ο οποίος ήταν και πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου, έδωσε μία διαφορετική ερμηνεία:

«Θα μας δώσουν οι Ευρωπαίοι προθεσμία τριών ημερών, για να βγούμε από την Ε.Ε. ή από το Ευρώ. Αυτές οι τρεις μέρες, θα είναι το σήμα που θα λάβουν οι Τούρκοι για να κινηθούν επιθετικά εναντίον μας, θα είναι το μυστικό που θα μάθουν τρεις μέρες νωρίτερα».

Όμως, ακόμη κι αν επιτεθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, ο Άγιος Κοσμάς είχε προφητεύσει πως θα ηττηθούν, καθώς είχε πει πως «οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *