«Τελικός με Άλμπα…»

1Πλήρη επίγνωση της σημασίας του αγώνα, αλλά και των δυσκολιών που εμπεριέχει αυτός, έχουν στον Παναθηναϊκό εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

«Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στα PLAY

offs. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Η Άλμπα παίζει με ενέργεια, είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον και στα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ παίζουν καλά κοντά στο καλάθι και μακριά από αυτό», τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συμφώνησε με τον Μαυροβούνιο προπονητή. Από τη δική του πλευρά ο διεθνής σέντερ, είπε: «Ο αγώνας είναι καθοριστικός για μας, γιατί αν νικήσουμε θα προκριθούμε στα play offs. Είναι ένας τελικός, τόσο για μας όσο και για την Άλμπα. Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε καλή θέση, γιατί παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και θα έχουμε τη στήριξή τους, όπως συμβαίνει πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα και θα έχουμε σίγουρα έξτρα κίνητρο. Το ματς αυτό δίνει το εισιτήριο για τα play offs».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *