Τι ισχύει με Παναθηναϊκό Superfoods και Τζεντίλε

1Για τα καλά στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού Superfoods παραμένει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Από την πλευρά του συλλόγου δεν επιβεβαιώνονται (αλλά ούτε και διαψεύδονται) οι επαφές με τον Ιταλό γκαρντ, ωστόσο τα σενάρια επιμένουν ότι είναι πιθανότατη η μετακόμιση στην ομάδα όπου αγωνίστηκε ο πατέρας του.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο παίκτης είχε συνάντηση την Τρίτη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το κλίμα της συζήτησης ήταν πολύ καλό. Ως βασικό εμπόδιο, δε, για να υπάρξει «happy end» παρουσιάζεται η χρονική διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά την πρόθεση της Αρμάνι να παραχωρήσει τον Τζεντίλε με εξάμηνο δανεισμό, οι «πράσινοι» θέλουν τον παίκτη για 1,5 χρόνο και με την προϋπόθεση η Αρμάνι να του καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου που φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο παίκτης φέρεται να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του παρουσιάζονται να μην είναι υπερβολικές, αφού δεν θα ζητήσει πάνω από 300.000 ευρώ για φέτος.

Εξάλλου στην παρούσα φάση οι συζητήσεις γίνονται στη βάση του να έρθει ως το τέλος της σεζόν «και βλέπουμε», την ώρα πάντως που από τον Παναθηναϊκό διαρρέεται ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι το αγωνιστικό κομμάτι και το σημαντικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *