Το αλλάζει ο Βίκτορ εν όψει Χάποελ

1Αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετρούν και επίσημα στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Βίκτορ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, ύστερα από το «συναγερμό» που σήμανε η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με 4-4-2 τους πρωταθλητές Ελλάδας, δίνοντας στον Κώστα Φορτούνη τον ρόλο που είχε μέχρι πρότινος στην ομάδα και να παίζει δίπλα από τον επιθετικό, τον Ιντέγε.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, μάλιστα, ο 40χρονος προπονητής διέκοψε αρκετές φορές τους παίκτες του για να κάνει παρατηρήσεις και να τους εξηγήσει εκείνο που ζητά από τον καθένα ξεχωριστά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα θα παίξει ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ την άλλη θέση δίπλα στον Σέρβο διεκδικούν οι Μανιάτης, Κασάμι και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια θα παίξουν οι Ντουρμάζ και Σεμπά.

Πηγη iatropedia

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *