Το ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑ του 100δραχμου για τον Μέγα Αλέξανδρο -και όχι μόνο…

1Ένα μήνυμα γραμμένο σε “ιερογλυφικά ” για τις άγνωστες… δυνατότητες του εγκεφάλου μας.

Στο νόμισμα αυτό, οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε “ιερογλυφικά”.

Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση.

γι’ αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη τέστ, διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και φυσικα να τους εξοντώσουν.. **

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δίπλα στην ημερομηνία κατα­σκευής του, στο αριστερό μέρος, υπάρχει ένα ανθέμιο. Το λουλούδι αυτό θα το δούμε να το κρατά στο δεξί της χέρι στα ΤΡΙΑ της δάχτυλα η Φρασίκλεια, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και το οποίο είναι το μόνο του οποίου απαγορεύεται η φωτογράφηση, από τους Έλληνες, αφού κατά καιρούς το κινηματογραφούν ξένα τηλεοπτικά συνεργεία.

Το ανθέμιο αυτό σε άλλα αγάλματα το βλέπουμε τοποθετημένο στο υψηλότερο σημείο του μετώπου, που στα Ελληνικά στέμματα μοιάζει με ένα τρίγωνο.
Είναι το κωνάριο, το γνωστό ” τρίτο μάτ ι” , που ως συνήθως το βλέπουμε στην κορυφή του θύρσου του Διονύσου.

Τρίτο στοιχείο στο νόμισμα αυτό είναι ο λεγόμενος ” Ήλιος της Βεργίνας”.
Θα δούμε πως έχει 16 “ακτίνες” που αν τις προσέξουμε καλά θα κατανοήσουμε το κρυφό τους νόημα. Ο Μακρόβιος λέει πως η ψυχή όταν κινείται εγκαταλείπει το σφαιρικό τέλειο σχήμα της και αποκτά τη μορφή ενός κομήτη. Το κέντρο του ήλιου αυτού παρατηρούμε πως υπάρχει ένα λουλούδι με 10 πέταλα.

Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία: Δύο λοβούς, ένα ανθέμιο με πέ­ντε πέταλα, 16 ψυχές, έναν πυρήνα με 10 φύλλα και ένα φωτοστέφανο με τη μορφή κορδέλας.
Η “ιερογλυφική” φράση είναι η εξής: “Ο μυη­μένος άνθρωπος, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, ο ήρωας (που ο Νίτσε ονομάζει Υπεράνθρωπο) με ανεπτυγμένους τους δύο λοβούς και ενεργοποιημένο το κωνάριο, απελευθερώνει την ψυχή του από τον υποσελήνιο κόσμο για να συναντήσει και να ενωθεί με την αιώνια ψυχή τον τέλειο αριθμό των Πυθαγορείων”.

Από το βιβλίο του Δημητρίου Κύθρα «Κανείς δεν τολμά να τα γράψει»
Εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ

ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΜΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΟΒΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ

Δ ο υ λ- Κ α ρ ν έ ι ν ( Δ ί κ ε ρ ο ς Β α σ ι λ ι ά ς ) ..κατά το κοράνι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο Κοράνιο, στην Σούρα ελ- Κεχφ και στους στίχους 83 έως και 98 αναφέρει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Δουλ- Καρνέιν ( Δ ί κ ε ρ ο Βασιλιά ) . Μάλιστα σ ύ μ φ ω ν α με το ιερό Κοράνιο ο Αλλάχ ήταν αυτός που έδωσε στον Μέγα Αλέξανδρο τη δύναμη να κάνει όλα όσα έκανε πάνω στη γη (στ.84).

Ήταν ένας από τους χιλιάδες προφήτες του Αλλάχ. Παραθέτουμε αυτούσια ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το ιερό μας Βιβλίο
στ. 83. (Ω! Μουχάμεντ!) Σε ρωτάνε και αναφορικά με τον Δουλ Καρνέιν (Μέγα Αλέξανδρο). Να πεις: θα σας διηγηθώ κάτι από την ιστορία του
στ. 84. Είχαμε στήσει τη δύναμή του πάνω στη γη και του δώσαμε τον τρόπο και τα μέσα για κάθε σκοπό

στ. 95. Είπε ο Δουλ-Καρνέιν (Μέγας Αλέξανδρος): Η δύναμη που έχει εγκαταστήσει σε εμένα ο Αλλάχ είναι καλύτερη από τη δική σας αμοιβή.
στ. 98. Είπε (ο Μέγας Αλέξανδρος): Αυτό είναι έργο της ευσπλαχνίας του Αλλάχ.

ΙΣΚΑΝΤΕΡ , ΣΙΚΑΝΤΕΡ , ΔΟΥΛ-ΚΑΡΝΕΙΝ ( τραγούδι υμνος απο τους Ελληνες, Αρτεμη και τον Ευθυμη με μουσικη Σπανουδάκη)http://www.facebook.com/video/video.php?v=128674780539563

ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ…

Το κρανίο αποτελείται από δυο ζώνες:

Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Η αριστέρή ζώνη που θεωρείται η έδρα της προσωπικότητας και το κέντρο των εντολών μέσω της θέλησης εκεί που συσσωρεύονται οι πληροφορίες, οι προσλήψεις, οι λογικές αντιδράσεις και μια περιοχή υποφλοιώδης που περιέχει τους κύριους αδένες, την επίφυση, υπόφυση, θάλαμο, υποθάλαμο και τα πιο σύνθετα συστήματα όπως τα λεμφατικό, παραγκεφαλίδα, ραχιονωτιαίο.

Η δεξιά ζώνη είναι αυτή που δίνει στον άνθρωπο την πραγματική του διάσταση και τους νόμους των σχέσεων χρόνου και χώρου. Αυτή είναι η έδρα της αναπνοής, της έμπνευσης, της διαίσθησης του έξω λογικού λειτουργεί αυτόματα. Αυτό το τμήμα είναι σα ναρκωμένο από έλλειψη άσκησης.

Ο σημερινός άνθρωπος βασίζεται κατά κανόνα στη λογική. Σχεδόν δεν έχει διαισθήσεις και βέβαια η ενόραση είναι μια σπάνια κατάσταση.
Αν ο άνθρωπος είχε αναπτύξει τη δεύτερη ζώνη, θα είχε φωτισμένη συνείδηση και θα συνελάμβανε καταστάσεις έξω από τη λογική.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο DAVID ICKE !! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!

** ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ( ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙNDIGO ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ”ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ” ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΙΝΑ..

Ο αριστερός εγκέφαλος και τη φύση της πραγματικότητας άπο τον David Icke.
http://www.davidicke.com/headlines/38458-the-left-brain-and-the-nature-of-reality–er-um-er-um-er–duh

ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ.. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΑΣ ΟΜΑΚΟΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ???

by Νίκη Π on Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010 στις 1:47 π.μ.

ΕΡΕΥΝΩ !!!ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! (What the Bleep Do We Know?)

amfipolinews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *