Τρεις εντυπωσιακές εγγονές Ελλήνων πολιτικών και δημάρχων

Οι παππούδες τους χάραξαν το δικό τους δρόμο στην πολιτική ζωή της χώρας, απασχόλησαν με τον επαγγελματικό τους βίο, αν και δεν ήταν…
λίγες οι φορές που τράβηξαν τα βλέμματα και με τον προσωπικό τους. Οι εγγονές τους, σήμερα, απασχολούν τον Τύπο, ορισμένες για το ταλέντο τους, άλλες για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου- γιου του Άκη- και της Μαρίας Μαρκέζη, είναι 18 ετών και κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόσφατα, απαθανατίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί να διασκεδάζει με τις φίλες της, με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όσον αφορά στη σχέση της με τον παππού της; Η ίδια έχει αποκαλύψει: «Στο σχολείο τα πράγματα για μένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου… Όμως, αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Εντυπωσιακή και με ιδιαίτερη μόρφωση, η Αθηνά Μπουτάρη, κόρη του Στέλιου Μπουτάρη και της Μαρίας Λαλαούνη και εγγονή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έχει κάθε λόγο τραβά το ενδιαφέρον. Με σπουδές υποκριτικής και σκηνοθεσίας στην Νέα Υόρκη, όταν επισκέπτεται την Ελλάδα περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο παππούς της. «Τα παιδιά μου με κατηγορούν ότι χαλάω τα εγγόνια μου. Και τα χαλάω πραγματικά. Στους γονείς τους λέω ότι εκείνοι έχουν επωμιστεί το βάρος της διαπαιδαγώγησης και ανατροφής τους. Με εμένα ανακαλύπτουν απλά τη χαλαρότητα. Ίσως και να τους αρέσει που δεν είμαι ο κλασικός παππούς και είμαι λίγο διαφορετικός. Όσο για τα τατουάζ μου; Ένα θα σας πω: H εγγονή μου μού ζωγράφισε το επόμενο σχέδιο που θα κάνω» έχει πει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Η πιο επώνυμη στην εν λόγω κατηγορία είναι η Λένα Παπαληγούρα. Ένα πλάσμα που έχει χαρακτηριστεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα της γενιάς της, με βαθιά αγάπη για το θέατρο… και όχι για την πολιτική, παρά το ότι είναι κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του Γεωργίου Ράλλη, έχει ξεχωρίσει με το σπαθί της. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από μικρές συμμετοχές στις σειρές «Τυφλόμυγα» και «Ιστορίες Μυστηρίου». Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά του Alpha «Γ4» ενώ το 2010 έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς «3ος νόμος». Το 2015, ξανασυνεργάστηκε με τον Κοκκινόπουλο για τη σειρά 10η εντολή και έγραψαν μαζί και το σενάριο ενός επεισοδίου. Όσον αφορά στο θέατρο; Έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες, όπως «Ο Βασιλιάς πεθαίνει», «Η Αυλή των Θαυμάτων», «Ματωμένος Γάμος», «Κατερίνα», «Τρεις αδελφές», «Μικρός Πρίγκιπας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *