Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό 7 παίκτες της Κ20

Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και κατ’ επέκταση η αβεβαιότητα…
για το πως θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ έως το τέλος της περιόδου, έχει οδηγήσει τους «πράσινους» στην απόφαση να επισπεύσουν τις κινήσεις για την «επένδυση» στα νέα παιδιά της ομάδας.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο διευθυντής των Ακαδημιών του «τριφυλλιού», Τάκης Φύσσας, έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους διοικούντες την ΠΑΕ για την «προώθηση» στην πρώτη ομάδα παικτών από την Κ20 του συλλόγου και η ώρα αυτή έφτασε.

Επτά μέλη της ομάδας κλήθηκαν για την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψουν τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαιά τους. Είναι τέτοια, μάλιστα, η πίστη που έχουν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού στις δυνατότητές τους, που μέσα στα συμβόλαια θα μπουν και μπόνους συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, δείγμα του πόσο πολύ τους πιστεύουν.

Συγκεκριμένα από την Κ20 κλήθηκαν οι Λεωνίδας Καλομοίρης (κεντρικός μέσος, 8/5/2000), Χρήστος Σέχου (επιθετικός, 1/3/2000), Αντριάνο Σκεντεράι (αμυντικός μέσος, 26/4/2000), Αντώνης Οικονομόπουλος (δεξί μπακ-στόπερ, 9/5/1998), Ίγκλι Ντόκο (αριστερός μπακ, 18/1/1999), Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης (κεντρικός μέσος, 12/1/1999) και Κώστας Χαλκίδης (γκολκίπερ, 3/6/1998).
Η συγκεκριμένη «φουρνιά» παικτών «δουλεύεται» εδώ και μία πενταετία στην «πράσινη» Ακαδημία και, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που συνεργάζονται με αυτά τα παιδιά, πρόκειται ίσως για την καλύτερη που έχει βγάλει το «φυτώριο» του Παναθηναϊκού τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *