Υπό κρίση ο Βίκτορ, τα άκουσαν Καρεμπέ-Μοδέστο

1Επιχείρηση ανασύνταξης έχει αρχίσει στον Ολυμπιακό μετά το 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και την κάκιστη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού του Champions League.

Άπαντες έχουν πλήρη επίγνωση της αποστολής τους και έχουν καταλάβει καλά το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» έλεγαν και χθες πως όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα, ότι δηλαδή αν δεν επιστρέψει η ομάδα με την πρόκριση από το Ισραήλ κάποιοι θα πάνε σπίτια τους, τα εννοούσε 100%. Δεν επρόκειτο για λόγια εν βρασμώ, αλλά για σαφείς προειδοποιήσεις και έφερναν ως παράδειγμα ό,τι είχε συμβεί το 2010 μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, όταν είχε αντικαταστήσει τον προπονητή (Λίνεν) και αρκετούς παίκτες.

Υπό την έννοια αυτή, τόσο ο Βίκτορ Σάντσεθ όσο και αρκετοί παίκτες είναι υπό κρίση και είναι σαφές πως αν ο στόχος της πρόκρισης δεν επιτευχθεί, τότε πολλοί θα έχουν πρόβλημα. Χθες ο Γιάννης Βρέντζος πέρασε από του Ρέντη δίχως να μιλήσει στην ομάδα, όπως και ο Ισπανός προπονητής.

Όσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τη Live Sport, κάλεσε μετά τον αγώνα με τη Χάποελ στη σουίτα του τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδέστο και οι δύο Γάλλοι τα άκουσαν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας και έδωσε εντολή να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν την κρισιμότητα της ρεβάνς.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *