«Φώναξε» για μεταγραφές και θα γίνουν

1Αδυναμίες που δεν έπρεπε να περάσουν και όπως φαίνεται δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους αρμόδιους παρουσίασε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση. Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η κακή εικόνα της ομάδας, δημιουργικά και ανασταλτικά, που προβλημάτισε έντονα τους ανθρώπους της ομάδας και παρότι ελαφρυντικά υπάρχουν λόγω των σημαντικών απουσιών (Βάργκας, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπακάκης, Άρθο, Ανδρεόπουλος) φαίνεται πως το «μήνυμα» ελήφθη.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η «Ένωση» αποφάσισε να κινηθεί για δύο ως τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, πέραν του Καρίμ Χαφέζ που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ, να υπογράψει και να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.

Η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε αναθερμάνθηκε για τα καλά. Παρότι δεν επιβεβαιώνονται τα περί επαφών ή ακόμη και πρότασης στη Γρανάδα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που μπορεί να παίξει τόσο ως «δεκάρι» όσο και ως εξτρέμ, είναι δεδομένο πως η υπόθεση προχωρά. Το κόστος δεν είναι μικρό, καθώς ο βραχύσωμος Αργεντινός έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Γρανάδα κι ακόμη κι αν αποκτηθεί δανεικός ή ελεύθερος θα πρέπει να καλυφθεί το συμβόλαιό του (ή μέρος του), που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Κρούση στην πλευρά του 27χρονου άσου έχει ήδη γίνει και θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσες στο θέμα του.

Παράλληλα με την υπόθεση του Μπουονανότε και όπως φαίνεται ανεξάρτητα από αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» επεξεργάζονται μια ακόμη κίνηση μεσοεπιθετικού από την Ανατολική Ευρώπη. Στοιχεία δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια, αλλά λέγεται πως πρόκειται για παίκτη δεδομένης ποιότητας, τον οποίο έχει εγκρίνει ο Τραϊανός Δέλλας. Και σε αυτό το «μέτωπο» θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Προσθήκη ίσως υπάρξει και στην άμυνα της ΑΕΚ. Μπορεί για τη θέση να αποκτήθηκε ο Άρθο, να παρέμειναν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, και να υπολογίζεται κυρίως για στόπερ και ο Τζανετόπουλος (ενώ υπάρχει και ο νεαρός Σβάρνας), ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αφήσει ορθάνοιχτο παράθυρο για την ενίσχυση και στο κέντρο άμυνας. Πάντως δεν πρόκειται για προτεραιότητα στην παρούσα φάση και ίσως το θέμα αυτό να τραβήξει μέχρι τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *