Όπως και στο Λονδίνο

1Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και μετά τη νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, θέλει να φύγει με το «διπλό» και από τη Θεσσαλονίκη, στο ματς με τον ΠΟΑΚ (20:30 Novasports 1 – #PAOKOLY). Ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» και να επικεντρωθούν στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει την έκτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, προκειμένου να διατηρήσει η ομάδα του το +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ντα Κόστα, Μανιάτη, Μπουχαλάκη και Πάρντο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μποτία και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού αναμένεται να είναι οι δυο μπακ, με τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς να αγωνίζονται ως αμυντικοί μέσοι. Οι Σεμπά και Ντουρμάζ θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Φινμπόγκασον.

Ο Ολυμπιακός μετράει 14 νίκες στις επισκέψεις του στην Τούμπα. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φύγει 16 φορές με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ έχουν γνωρίσει 35 φορές την ήττα. Τέλος, έχουν σκοράρει 59 φορές, ενώ έχουν δεχτεί 96 γκολ.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *