Όσοι την Βλέπουν Νομίζουν πως είναι Ψεύτικη! Το Παράξενο όμως με την Κοπέλα, είναι πως ΔΕΝ έχει…

1Μακριά πόδια, μακριά μαλλιά, αδύνατη μέση, σαρκώδη χείλη και μεγάλο μπούστο. Και φυσικά εντυπωσιακά μάτια και μικροσκοπική μύτη. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ανήκουν σε μια Barbie, αλλά σπάνια σε μια κανονική, φυσιολογική γυναίκα.

Η περιγραφή αυτή όμως είναι πραγματικότητα για μια νεαρή γυναίκα από το Κίεβο. Η Lolita Richi έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κούκλας.

3

H 18χρονη, με ύψος 1,62, μοιάζει με κούκλα που έχει ζωντανέψει. Έχει συνηθίσει να δέχεται τα έντονα βλέμματα και έχει αποκτήσει μια μικρή φήμη στο διαδίκτυο.

4

Η περίεργη εμφάνιση αυτής της κοπέλας μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Πόσες πλαστικές έχει κάνει για να πετύχει αυτή την εμφάνιση; Και πόσα χρήματα έχει ξοδέψει; Τι είναι πραγματικό και τι όχι πάνω της;

5

Η απάντηση που δίνει η Lolita θα σας προκαλέσει έκπληξη. Υποτίθεται πως όλα είναι πραγματικά. Δεν έχει κάνει ποτέ κάποια επέμβαση. Όλα είναι φυσικά…

6

Παραδέχεται μόνο ότι φοράει φακούς επαφής με χρώμα. Το χρώμα είναι ψεύτικο, αλλά όλα τα άλλα είναι πραγματικά. Επίσης, δήλωσε ότι δεν έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες.

7

Εκείνη μόνο ξέρει αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Πάντως σίγουρα με την εμφάνιση της μαζεύει έντονα βλέμματα.

fanpage.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *