2 ισχυρά συστατικά που καθαρίζουν το σώμα σας από παράσιτα και μειώνουν την εναπόθεση λίπους

1Είναι κοινώς γνωστό ότι τα παράσιτα είναι μικρο-οργανισμοί που ζουν σε, και από έναν οργανισμό/ξενιστή. Είναι πολύ επιβλαβή, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν τις θρεπτικές ουσίες του οργανισμού ξενιστή. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορούν να πάρουν και διαφορετικές μορφές ώστε να ευδοκιμήσουν σε όλο το σώμα βλάπτοντας σε μεγάλο εύρος τον οργανισμό που τα «φιλοξενεί».

Εάν λαχταράτε συχνά την ζάχαρη ή τροφές που περιέχουν σάκχαρα, είναι πολύ πιθανό να έχετε παράσιτα στο έντερο σας, δεδομένου ότι πολύ συχνά ζουν εκεί και τρέφονται με ζάχαρη ή οτιδήποτε άλλο που μετατρέπεται σε σάκχαρα.

Και όπως πολύ σωστά αναφέρεται, υπάρχουν και άλλα προϊόντα, που είτε δεν φαίνεται η ζάχαρη τους, είτε μετατρέπονται σε δαύτη: Ξετρυπώστε την κρυφή ζάχαρη από τα φαγητά σας.

Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης και προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, είναι επιζήμια για τον οργανισμό σας, δεδομένου ότι συμβάλλουν στη δημιουργία συνθηκών που συσσωρεύουν περίσσεια βλέννα στο σώμα σας. Η συσσώρευση της περίσσειας βλέννας είναι απαραίτητη για τα βακτήρια και τους μύκητες του σώματος, δεδομένου ότι είναι η ιδανική βάση για να αναπαραχθούν και να πολλαπλασιαστούν.

Τώρα, εφόσον έχουμε τις πληροφορίες σχετικά με το πώς τρέφονται και αναπαράγονται τα επιβλαβή παράσιτα μπορούμε να βρούμε και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την απομάκρυνσή τους.

Χρησιμοποιώντας κάποιες υγιείς και αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού/αποτοξίνωσης θα σας βοηθήσουν να καταστρέψετε αυτά τα παράσιτα από τον οργανισμό σας. Όταν αποφασίσετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας, θα πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε τη ζάχαρη και τα σιτηρά (όπως, άσπρο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του) όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και στο τέλος θα νιώσετε αναζωογονημένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Εδώ είναι τα συστατικά που θα χρειαστείτε κατά την προετοιμασία αυτής της σπιτικής συνταγής καθαρισμού των παρασίτων:

Συστατικά:

10 γρ γαρίφαλο
100 γρ λιναρόσπορο
Οδηγίες:
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετατρέψετε σε σκόνη τα δύο αυτά συστατικά αλέθοντάς τα με κάποιο είδος μύλου.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Μπορείτε να καταναλώσετε το μείγμα που προέκυψε με λίγο ζεστό γάλα ή να το προσθέσετε στα δημητριακά σας

«Τροφή»: Προσοχή για να έχει αποτελεσματικότητα η συνταγή

1ον, Για γάλα, αποφύγετε δια ροπάλου του εμπορίου και δη το αγελαδινό, καθώς έχει ενοχοποιηθεί ότι συμβάλει στην δημιουργία βλέννας στο έντερο όταν καταναλώνετε από ενήλικες.

Άλλωστε δεν ξεχνάμε: Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα!

Θα πρέπει να καταναλώσετε 2 κουταλιές της σούπας κάθε πρωί για τρεις ημέρες. Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα 3 ημερών και ακολούθως να αρχίσετε ξανά από την αρχή. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για ένα μήνα, ωστόσο εάν θέλετε πραγματικά να καταστρέψετε τα επιβλαβή παράσιτα και να τα αποβάλετε μία και καλή από τον οργανισμό σας, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθαρισμού μερικές ακόμη φορές μέσα σε ένα χρόνο (Σε συνεννόηση με ειδικό).

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *