Νοέμβριος 22, 2017

Τελευταία Νέα

Κόβουν τους μισθούς και ανακαλούν τις μονιμοποιήσεις – Ακόμη και ποινικές διώξεις για παράνομους διορισμούς

– Η απόφαση για της μονιμοποιήσεις υπαλλήλων στη Δραπετσώνα δείχνει το δρόμο για τους άλλους δήμους
– Προς άμεση διακοπή της μισθοδοσίας και απόλυση όλοι οι υπάλληλοι
– “Πιλότος” η απόφαση του ΑΣΕΠ για όλες τις παράνομες προσλήψεις ανοίγει τον χορό των απολύσεων…

Η δεύτερη μεγάλη δεξαμενή απολύσεων μετά τους “διαθέσιμους” υπαλλήλους στο Δημόσιο φαίνεται πως βρέθηκε ήδη στους Δήμους και αφορά στις μονιμοποιήσεις μεσω του νόμου Παυλόπουλου όπου φαίνεται πως υπάρχουν εκατοντάδες παρανομίες.

Το πλαίσιο αντιμετώπισης των παράνομων μονιμοποιήσεων καθορίζεται επί της ουσίας από την απόφαση του ΑΣΕΠ για τις μονιμοποιήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Δραπετσώνας.

Διακοπή μισθού και απόλυση για τους υπαλλήλους
Με βάση το πόρισμα υπήρξα υπάλληλοι που παρουσίασαν πλαστά έγγραφα και συμβάσεις ώστε να μπορέσουν να υπαχθούν στον Νόμο Παυλόπουλου και σε κάποιες περιπτώσεις εν γνώσει των υπευθύνων του Δήμου κατάφεραν να μονιμοποιηθούν παράνομα.

Πιλότος η απόφαση για όλες τις μονιμοποιήσεις
Τώρα το επόμενο βήμα είναι η άμεση διακοπή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων αυτών, αλλά και η άμεση απόλυσή τους, ενώ σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν ποινικές διώξεις τόσο εναντίον των υπαλλήλων όσο και κατά των υπεύθυνων από την πλευρά του Δήμου που εν γνώσει τους ενέκριναν τις μονιμοποιήσεις.

Η τακτική αυτή θα ακολουθηθεί και μάλιστα άμεσα σε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις καθώς υπολογίζεται ότι είναι εκατοντάδες οι αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλους τους δήμους τις χώρας.

Ποινικές διώξεις εναντίον όλων από τον εισαγγελέα
Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάλληλοι με συμβάσεις που απείχαν μεταξύ τους περισσότερους από 12 και με τη συνέργεια του Δημοτικού Συμβουλίου εμφανίστηκε και άλλη σύμβαση από το… πουθενά, ή βεβαίωση απασχόλησης και άλλα έγγραφα που επί της ουσίας “ανακαλύφθηκαν” μόνο και μόνο για να επιτευχθεί η μονιμοποίηση των υπαλλήλων με παράνομο τρόπο.

Τώρα οι υποθέσεις έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα που έχει ασκήσει διώξεις και οι υποθέσεις θα εξεταστούν δικαστικά.

Πηγη:newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Web Hosting VPS Hosting Cloud Server φθηνά Domain Names
Close