H Jennifer Lawrence αποκάλυψε μία πολύ περίεργη λεπτομέρεια για τον Darren Aronofsky

Όσον αφορά το (πρώην) ρομάντζο της Jennifer Lawrence και του Darren Aronofsky φαίνεται πως όλα γύριζαν γύρω από τη ταινία mother…
Η σχέση ξεκίνησε μετά τα γυρίσματα του mother! και τελείωσε έναν χρόνο αργότερα, μετά τη θεατρική κυκλοφορία του mother! Και απ’ ότι φαίνεται, όλα είχαν σχέση με το mother! Σύμφωνα με τη συνέντευξη του Variety στη Jennifer Lawrence, “Actor on Actor”, ο Aronofsky κατά τη διάρκεια της σχέσης τους δεν σταματούσε ποτέ να μιλάει για, μαντέψτε -το mother!

“Το ότι έβγαινα με τον σκηνοθέτη ήταν διαφορετικό, γιατί σήμαινε πως θα ήμασταν μαζί και στη περιοδεία,” είπε η Lawrence. “Θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να συζητήσω ή να σκεφτώ ήταν η ταινία. Εκείνος επέστρεφε και ήταν το μόνο που ήθελε να συζητήσει. Το καταλαβαίνω -είναι το παιδί του. Το εγραψε, το σκέφτηκε, το σκηνοθέτησε. Είχα διπλή υπηρεσία προσπαθώντας να είμαι υποστηρικτική σύντροφος, ενώ συγχρόνως έλεγα ‘Μπορώ παρακαλώ, για τον Θεό, να μην σκέφτομαι το mother! για ένα λεπτό;'”

“Και μετά θα άρχιζε να μου διαβάζει κριτικές,” συνέχισε. “Τελικά είπα, ‘Δεν είναι υγιές. Δεν θα το κάνω αυτό, γιατί αν τις διαβάσω, θα αρχίσω να είμαι αμυντική’. Ειδικά επειδή ήταν ο σύντροφός μου. Δεν ήθελα να ακουστώ σε κάποια συνέντευξη να υπερασπίζομαι αυτό που κάναμε. Είναι εκπληκτικό αυτό που κάναμε. Αυτοί που το μισούν, πραγματικά το μισούν. Αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζεται υπεράσπιση. Αν διαβάσω μία αρνητική κριτική, θα γίνω αμυντική.”

Κάτι μας λέει πως ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που η σχέση της Lawrence με τον Αronofsky τελικά τελείωσε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *