Naked News – Η «γυμνή αλήθεια»: Οι παρουσιάστριες πίσω από το δελτίο ειδήσεων του ίντερνετ [εικόνες]

1Το Naked News, αυτοχαρακτηρίζεται εύστοχα, ως «το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να κρύψει»…

Στην ουσία είναι ένας συνδρομητικός ιστότοπος που παρουσιάζει ένα πρωτότυπο και φοβερά δημοφιλές τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Το σόου γυρίζεται στο Τορόντο και λειτουργεί καθημερινά, με 25λεπτα επεισόδια, 6 ημέρες την εβδομάδα.

Το στοιχείο εκείνο που το διαφοροποιεί από τα άλλα, κοινότυπα δελτία ειδήσεω,ν είναι ότι οι παρουσιάστριες διαβάζουν την είδηση εντελώς γυμνές ή κάνουν στριπτίζ κατά τη διάρκεια… Το Naked News TV είναι παρακλάδι του pay-per-view ή συνδρομητική υπηρεσία και το δελτίο προβάλλεται επίσης ως τηλεοπτική σειρά, αργά το βράδυ στο Citytv Τορόντο.

Παράλληλα με την έκδοση στην αγγλική γλώσσα, υπάρχει επίσης και το Naked News Ιαπωνία. Μια ιταλική έκδοση υπήρχε ακόμα, αλλά έκλεισε μετά από μερικά χρόνια. Μια ανδρική έκδοση στην αγγλική γλώσσα ξεκίνησε επίσης, αλλά η παραγωγή σταμάτησε στις 31 Οκτωβρίου 2007.

Η… πρωτοποριακή αυτή παραγωγή, επινοήθηκε από τον Fernando Pereira και τον Kirby Stasyna και έκανε το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο του 1999 ως μια web υπηρεσία ειδήσεων που αποτελείται αποκλειστικά από γυναικείο καστ. Ξεκίνησε με μόνο μια παρουσιάστρια, την Victoria Sinclair (η οποία εγκατέλειψε το πρόγραμμα το 2014) και επί του παρόντος έχει οκτώ γυναίκες παρουσιάστριες καθώς και γυναίκες που είναι επί των καλεσμένων.

Ο ιστότοπος αυτός διαδόθηκε εξ ολοκλήρου από στόμα σε στόμα και γρήγορα έγινε πολύ δημοφιλής. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ήταν τόσο δημοφιλής που είχε πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Αρχικά, η ιστοσελίδα προσφερόταν δωρεάν και υποστηριζόταν από διαφημίσεις.

Μια αρσενική εκδοχή του σόου, δημιουργήθηκε ακόμα το 2001.

Οι παρουσιάστριες του Νaked News, που επί της ουσίας είναι και αυτές χάρη στις οποίες το κανάλι έχει καταγράψει τέτοια επιτυχία επί σειρά ετών, είναι οι:

Katherine Curtis (2008–τώρα)

CATHERINE CURTIS

Eila Adams (2009–τώρα)

eila-adams-2

Natasha Olenski (2010–τώρα)

NATASA OLENSKI

Peyton Priestly (2011–τώρα)

PAYTON PRIESLEY

Jacqui Childs (2013–τώρα)

jacqui chlids

Carli Bei (2014–τώρα)

carli bei

Isabella Rossini (2014–τώρα)

isabella roselini

Angie Heyward (2014–τώρα)

http://a4.files.egotasticallstars.com/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,q_80,w_620/MTMwNzcwMjI0MzIzNjg2Mzcw.jpg

Madison Banes (2015-τώρα)

madison banes

Andrea Sully (2015-τώρα)

andrea sully

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *