Άγνοια στον Ολυμπιακό για Ντόλι, «παίζει» του Ανσαριφάρντ

1Σιγουριά στη Νότια Αφρική, αλλά από τον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια.Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρονται τα τελευταία 24ωρα για τον Κίγκαν Ντόλι και τα περί σίγουρης μετακίνησης του 23χρονου εξτρέμ στον Πειραιά τον προσεχή Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την υπόθεση της δικαστικής του διαμάχης με τη Σάντοους, σχετικά με τη ρήτρα αποδέσμευσής του (η εκδίκαση μεταφέρθηκε για δύο εβδομάδες μετά), γράφτηκε ότι ο παίκτης φεύγει οριστικά και ότι η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι τόσο καλή για τα δεδομένα της Νοτίου Αφρικής που δεν είναι δυνατό να απορριφθεί από την ομάδα του. Φημολογείται ότι η ρήτρα είναι κοντά στις 800.000 ευρώ και ότι αυτό το ποσό είναι διατεθειμένη να το δώσει η ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν κάτι επί του θέματος και δηλώνουν άγνοια.

Ναι μεν, αλλά για Ανσαριφάρντ

Σε ό,τι αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Το αν θα κινηθούν επίσημα για τον Ιρανό φορ είναι άλλο θέμα. Ωστόσο, σίγουρα είναι στη λίστα των Πειραιωτών που λογικά θα ψαχτούν για επιθετικό λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Πασιένσια (θα διακοπεί ο δανεισμός του). Θέση ξένου υπάρχει πλέον από τη στιγμή που απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο ο Όσκαρ Καρντόσο.

Το συμβόλαιο του Πανιωνίου με τον παίκτη λήγει το καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, αν δει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ότι μπορεί να τον χάσει… τζάμπα, είναι πιθανόν να επιδιώξει να τον δώσει τον χειμώνα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος και για αυτό «παίζει» το όνομά του για τον Ολυμπιακό.

 

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *