Άκουγαν θόρυβο κάτω από το πεζοδρόμιο. Όταν το έσπασαν δυστυχώς…

1Το περιστατικό αυτό, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, συνέβη στη Ρωσία στη γειτονιά της πόλης Voronezh. Τα έργα στο πεζοδρόμιο μόλις είχαν τελειώσει και οι κάτοικοι γνώριζαν πως κάτι παράξενο συνέβαινε εκεί. Κάτω από τα τούβλα που μόλις είχαν στρωθεί, κάτι ζωντανό υπήρχε – κάτι που έκανε θόρυβο που έμοιαζε με γάβγισμα.

Ο Vadim Rustam και η οικογένειά του ζήτησαν από τις αρχές να έρθουν για έλεγχο στο σημείο και να σηκώσουν τις πλάκες για να δουν τι υπήρχε από κάτω, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.

Το επόμενο πρωί αποφάσισε να αναλάβει δράση μόνος του και αν και ήξερε πως κινδύνευε να κατηγορηθεί για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, πήρε τα εργαλεία του και ένα φτυάρι και άρχισε να σηκώνει τα τούβλα ένα-ένα. Στη συνέχεια έσκαψε το χώμα και ανακάλυψε κάτι που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε κλάμα. Μια έγκυος σκυλίτσα ήταν θαμμένη κάτω από το χώμα χωρίς κανείς να μπορέσει ποτέ να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί.

 Ο άντρας την έβγαλε από εκεί και αυτή αμέσως άρχισε να κουνά την ουρά της και να δέχεται τα χάδια των σωτήρων της.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα το σκυλί πρέπει να ήταν εκεί τουλάχιστον 2 μέρες χωρίς νερό και τροφή και είναι απορίας άξιο το πώς κατάφερε να επιβιώσει. Η σκυλίτσα δέχτηκε τις πρώτες φροντίδες ενός κέντρου φιλοξενίας ζώων το οποίο την παρέλαβε αμέσως μετά, είναι καλά στην υγεία της και αναμένεται να δοθεί για υιοθεσία.

Άκουγαν θόρυβο κάτω από το πεζοδρόμιο. Όταν το έσπασαν δυστυχώς…

https://youtu.be/_WA4–gvKU0

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *