Άκουσε τι έλεγε δίπλα του η σερβιτόρα. Τότε της άφησε ένα φιλοδώρημα που της άλλαξε την ζωή…

4Μια σερβιτόρα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν έλαβε εντολή έξωσης και κινδύνευε να χάσει το σπίτι στο οποίο ζούσε με την οικογένειά της.

Καθώς ήλπιζε σε ένα θαύμα και δούλευε μανιωδώς ώστε να καλύπτει τους λογαριασμούς της, βρέθηκε μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Ένας άνδρας της άφησε φιλοδώρημα 3.000 $ για ένα λογαριασμό αξίας 43,50 δολαρίων.

«Αυτή η γυναίκα, μας εξυπηρετούσε για σχεδόν ένα χρόνο. Είναι ένα υπέροχο άτομο, και μας μίλησε για την ειδοποίηση έξωσης τον περασμένο μήνα.» δήλωσε ο Mike στο ABC News, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Είναι υπέροχο να βοηθάς ανθρώπους και να τους κάνεις χαρούμενους. Η κοπέλα ήταν τόσο ευτυχισμένη και όπως είπε σίγουρα θα αφοσιωθεί στο ίδρυμα κάνοντας ο,τι μπορεί.

Ο Mike, αναφέρεται σε ένα ίδρυμα με το όνομα «ReesSprecht Life»,  που δημιουργήθηκε από ένα καθηγητή επιστήμης, τον Rich Specht για χάρη του μόλις 22 μηνών γιού του που πέθανε από πνιγμό.

Σκοπός τους, είναι να βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν τα άτομα που έχουν ανάγκη και να δείξουν σε όλους την αξία της καλοσύνης και της βοήθειας.

Ένας καθηγητής έδωσε φιλοδώρημα 3.000$ σε μια σερβιτόρα, ζητώντας της να πληρώσει τις δόσεις για να μην της πάρουν το σπίτι!

tilestwra.com | Άκουσε τι έλεγε δίπλα του η σερβιτόρα. Τότε της άφησε ένα φιλοδώρημα που της άλλαξε την ζωή...

(Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στοιχεία για τον οργανισμό στο βίντεο που ακολουθεί.)

https://www.youtube.com/watch?v=TvogwhS10YQ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *