Άλλη ΑΕΚ με Μάνταλο

1Τον περίμεναν πώς και πώς. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της επιστροφής του (στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ) έδειξε να ‘χει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του.

Και ένα 25λεπτο στο ντέρμπι της Τούμπας έφτανε για να το επιβεβαιώσει: Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί μόνος του να μεταμορφώσει την ΑΕΚ.

Η προσπάθεια του μαέστρου της Ένωσης να γυρίσει μόνος το ντέρμπι (η οποία λόγω Όλσεν δεν καρποφόρησε) και η εικόνα του στις προπονήσεις έχει πείσει πλέον και τον Δέλλα ότι επανήλθε πλήρως. Γι’ αυτό κι εκείνος δείχνει έτοιμος να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα.

Βάσει των όσων έχει δοκιμάσει ο «Κολοσσός», ο Μάνταλος είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του κρίσιμου -όπως έχει γίνει- αγώνα με τη Βέροια. Κάτι που σημαίνει ότι παρόλο που οι Πλατέλλας-Μπαρμπόσα έχουν κι εκείνοι τις πιθανότητές τους για ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανό να συντεθεί για πρώτη φορά η μαγική τριάδα που έχουν ονειρευτεί οι φίλοι της ΑΕΚ με Βάργκας-Μάνταλο-Μπουονανότε πίσω από τον Αραβίδη.

Κατά τ’ άλλα, η κακή εμφάνιση στην Τούμπα κι οι αμυντικές αδυναμίες που είχε δείξει και πριν απ’ αυτή κάνουν πιθανότατη και την αντικατάστασή του από τον Ντίντακ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όσο για τον Σιμόες, από τη στιγμή που μπήκε στην αποστολή και θεωρείται ετοιμοπόλεμος, μοιάζει δεδομένο ότι θα μείνει παρτενέρ του Γιόχανσον στα χαφ και δεν θα χρειαστεί η είσοδος ενός εκ των Κορδέρο-Ανάκογλου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *