Άλλος… Παναθηναϊκός

ÁÔÆÁÃÊÏÕÍ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ËÁÌÐÑÏÕ ÊÁËÔÓÁÓ ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)Χρήσιμα συμπεράσματα φαίνεται πως έβγαλε ο Γιάννης Αναστασίου από το πρόσφατο φιλικό (το δεύτερο) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ελευσίνα στο οποίο η ομάδα του επικράτησε 6-0.

Κάποιοι από τους παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής (ή δεν έχουν παίξει καθόλου) αναμένεται να αγωνιστούν στο ματς της Τετάρτης (23/9, 16:00) με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν επιτέλους τον Μικαέλ Εσιέν, όπως είχε φανεί εδώ και αρκετές ημέρες και επιβεβαιώνεται από τις δοκιμές του 42χρονου τεχνικού. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί από την αρχή. Αυτό αναμένεται να συμβεί στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά.

Παράλληλα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος άρεσε στον προπονητή των «πράσινων» στο ματς με την ομάδα της Ελευσίνας, όπου έπαιξε δεξιά στο 4-2-2-2, ενώ ήταν θετικός και κόντρα στον Πανιώνιο, παίζοντας σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω θα πρόκειται για τη δεύτερη παρουσία του πρώην παίκτη της Βέροιας στο βασικό σχήμα σε επίσημο ματς, καθώς είχε παίξει από την αρχή στο εκτός έδρας ματς με την Καμπάλα.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και ο Ράσμους Τελάντερ κόντρα στους Βοιωτούς. Ο Δανός έβγαλε ενενηντάλεπτο στο φιλικό της Τετάρτης, δείχνοντας ότι είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Η δεδομένη απουσία του Σέρχιο Σάντσεθ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι «παίζει» να επιστρέψει στα χαφ ο Γιώργος Κουτρουμπής αυξάνουν τις πιθανότητες να είναι βασικός ο 24χρονος στόπερ.

Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *