Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες ότι παντρεύεται με τον Άρη Μακρή

Την Αννα Μαρία Βέλλη άνετα θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς αντισυμβατική. Ανατρεπτική σε κάθε έκφανση της ζωής της, με…
έντονη αίσθηση του χιούμορ και πολυτάλαντη, η μελαχρινή κούκλα της σατιρικής εκπομπής «Rodeo» δεν έχει κανένα πρόβλημα να «τσαλακωθεί» δημοσίως, λατρεύει να τρολάρει πράγματα και καταστάσεις και δηλώνει μη παραδοσιακή γυναίκα, αφού για εκείνη γάμος και παιδί δεν πάνε απαραίτητα μαζί!

«Αν “παραδοσιακή” σημαίνει να μην κάνεις παιδί εκτός γάμου, τότε δεν είμαι παραδοσιακή», δηλώνει η παρουσιάστρια και ηθοποιός και συνεχίζει: «Δεν θεωρώ ότι ο γάμος και το παιδί είναι αλληλένδετα!». Και επειδή τελευταία πολλά ακούστηκαν περί του γάμου της με τον αγαπημένο της Άρη Μακρή, πρώην frontman των Boys and Noise, η όμορφη ηθοποιός βάζει τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας: «Όσοι με ακολουθούν στο ίντερνετ ξέρουν ότι συγκατοικώ με τη Φω¬τεινή, φίλη και συνάδελφό μου στο Youtube. Όσο για τον γάμο, δεν ισχύει. Δεν παντρεύομαι». Αν και η Αννα-Μαρία δηλώνει σπιτόγατα, δεν είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: «Είμαι σπιτόγατα. Κατά τ’ άλλα, με τα κοινωνικά στεγανά δεν τα πάω πολύ καλά. Μαγειρεύω και καθαρίζω όπως όλοι οι άνθρωποι. Η οικογένεια, όμως, δεν είναι κάτι που έχω στα άμεσα σχέδια μου, αλλά ούτε κάτι που πιστεύω ότι σχεδιάζεται γενικά!». Η ίδια παραδέχεται ότι η μητρότητα είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, αλλά ως ανατρεπτικός άνθρωπος που είναι, αποφάσισε να μην αντιδράσει παραδοσιακά; «Όταν μου χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, υιοθέτησα ένα αδέσποτο γατί». Προς το παρόν, ο κόσμος της Αννας-Μαρίας έχει να κάνει με πολύ απλά πράγματα: «Ένα ωραίο σπίτι, με τους ανθρώπους μου, τον γάτο μου και γρήγορο ίντερνετ!» εξομολογείται στην Real, ενώ εξηγεί γιατί της αρέσουν τόσο οι ανατροπές: «Μου αρέσουν όλων των ειδών οι ανατροπές γιατί, ενώ με αγχώνουν -και βαριέμαι και γενικά εύκολα- αυτές με κρατούν σε εγρήγορση».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *