Άρης: “Δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή της ΚΕΔ στον κ. Σιδηρόπουλο”

Άρης: "Δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή της ΚΕΔ στον κ. Σιδηρόπουλο"

Ο Άρης με επίσημη ανακοίνωση του διαμαρτύρεται για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει ως διαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Τάσο Σιδηρόπουλο και ζητάει από την αρμόδια επιτροπή να απαντήσει γιατί δεν όρισε ξένο ρέφερι.

Την Τετάρτη το πρωί ο Άρης με διαρροή του τόνιζε πως ήθελε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και πως δεν ήθελε να οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Λίγες ώρες αργότερα είδε πως ο άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Έλληνας διεθνής ρέφερι και αυτό προκάλεσε τη δυσφορία των κιτρινόμαυρων που έφερε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή ο Άρης διαμαρτύρεται στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, τονίζει πως δεν καταλαβαίνει την εμμονή που υπάρχει με τον Έλληνα διαιτητή και θέτει ερωτήματα για τους λόγους που δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής εν αντιθέσει με ότι έγινε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Η επίσημη ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό του κ. Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Παρά την επιστολή μας στην ΚΕΔ, τη Δευτέρα, με την οποία ζητήσαμε τον ορισμό ξένου διαιτητή, για προφανείς λόγους, η Επιτροπή προχώρησε σήμερα στον ορισμό ενός διαιτητή, που πολλάκις -κατά το παρελθόν- έχει αφήσει με -δικαιολογημένα- παράπονα την ομάδα μας και έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

Ειλικρινά δεν κατανοούμε την επιμονή της ΚΕΔ με τον κ. Σιδηρόπουλο, όταν, μάλιστα, από τη Δευτέρα… βούιζε η Θεσσαλονίκη ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα οριζόταν στο ντέρμπι!!!

Πως είναι δυνατόν να το γνώριζαν οι δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη δύο μέρες πριν; Είναι ένα από ερωτήματα που ζητούν απάντηση…

Ενημερώσαμε, μάλιστα, σχετικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Γραμμένο, ο οποίος μας απάντησε πως «δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία…»

Για τους ίδιους «προφανείς λόγους», που και πέρυσι η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στα αντίστοιχα παιχνίδια, περιμέναμε ότι θα έπραττε το ίδιο και φέτος. Είχε δεσμευτεί, άλλωστε, ότι το ίδιο μέτρο θα ίσχυε και φέτος.

Από την άλλη, ειλικρινά δεν κατανοούμε με ποια κριτήρια όρισε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και με ποια κριτήρια Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ; Ποιες είναι οι διαφορές;

Θα μας ενδιέφερε πολύ η ανάλυση των κριτηρίων της ΚΕΔ για να κατανοήσουμε το σκεπτικό της.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τις επιφυλάξεις της για το κατά πόσο θα μπορέσει ο κ. Σιδηρόπουλος να ανταποκριθεί στις «ιδιαίτερες συνθήκες» του κυριακάτικου αγώνα και η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά την ΚΕΔ

Είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο για τις επιλογές της ΚΕΔ. Μέχρι τώρα στεκόμασταν αρωγοί στο δύσκολο έργο της για την αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας.

Όμως, με την ανεξήγητη εμμονή της στον κ. Σιδηρόπουλο, παρά τις ενστάσεις μας, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας εφεξής.

Υ.Γ.: Αναμένουμε, ακόμη, τις απαντήσεις της ΚΕΔ αναφορικά με τα ερωτήματα που θέσαμε για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Κυριακής και τη λειτουργία του VAR".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *