Άρης: Ο Μαντσίνι παίρνει χρόνο στη Νέα Σμύρνη

Άρης: Ο Μαντσίνι παίρνει χρόνο στη Νέα Σμύρνη

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο (2/11, 19:30) στο πλαίσιο της πρόθεσης του Μίχαελ Ένινγκ να δοκιμάσει όλους τους παίκτες της ομάδας.

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 (2/11, 19:30) και ο Μίχαελ Ένινγκ τόνισε ότι δεν σκοπεύει ν' αλλάξει την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στα ματς με την Ξάνθη και στον Παναιτωλικό (Έμαν, Σούντγρκεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα, Ντιγκινί, Ιντέγε).

Ο Γερμανός προπονητής, ωστόσο, θα δώσει και πάλι – ανάλογα με τις συνθήκες της αναμέτρησης – χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θέλει να δει. Άλλωστε, έχει πει ότι θέλει να δοκιμάσει όλα τα μέλη του ρόστερ πριν κάνει την τελική του εισήγηση για αποχωρήσεις / προσθήκες στον Άγγελο Χαριστέα.

Αμπού Μπακ, Λέριν Ντουάρτε, Μαρτίν Τόνσο, Ντάνιελ Λάρσον και Ούγκο Σόουζα πέρασαν από εξετάσεις κόντρα στην ομάδα της Θράκης και του Αγρινίου. Πλέον ήλθε η ώρα για τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο 22χρονος Αργεντινός ήταν στην αποστολή στα δυο πρώτα ματς του Ένινγκ, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Νέα Σμύρνη. Ο Νοτιοαμερικανός ήλθε στους κίτρινους ως αντί-Ματέο Γκαρσία. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη, αλλά στον Άρη στηρίζουν πολλά πάνω του καθώς δαπάνησαν χρήματα για να τον αποκτήσουν από την Μπορντό μέσα από επίπονες διαπραγματεύσεις το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *