Άρης: Σε ρυθμούς ντέρμπι οι “κίτρινοι”

Άρης: Σε ρυθμούς ντέρμπι οι "κίτρινοι"

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ντέρμπι του Σαββάτου (04/01, 19.30) με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Μίκαελ Ένινγκ να προσανατολίζεται στην ενδεκάδα που θα διαλέξει.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το Σάββατο (04/01, 19.30) για τη 17η αγωνιστική της Super League 1. O Μίκαελ Ένινγκ καλείται να διαλέξει τους 11 που θα παραταχθούν απέναντι στο Δικέφαλο την ίδια ώρα που ο Νικολάς Ντιγκινί δήλωσε "παρών" ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Αντίθετα, ο Μάρτιν Τόνσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, στην άμυνα όλα δείχνουν πως ο Ρόουζ θα καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας για να περιορίσει τη δυνατή αριστερή πλευρά του Δικεφάλου. Αυτόματα φανέλα βασικού στο πλάι του Φραν Βέλεθ παίρνει ο Δεληζήσης, ενώ στα αριστερά θα παραμείνει ο Μιχάι Κόρχουτ.

Στα χαφ, το δίδυμο Ματίγια – Σάσα δεν χαλάει, ενώ έτοιμος έχει κριθεί και ο Φιορίν Ντουρμισάι που δίνει μία έξτρα λύση για την κορυφή της επίθεσης στον Ένινγκ. Ο 54χρονος τεχνικός τον υπολογίζει και μάλιστα δοκίμασε στην προπόνηση σχήμα με 4-4-2 με τον 23χρονο και τον Ιντέγε.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να παρατάξει ένα πιο ισορροπημένο σχήμα, με τους Ντιγκινί, Λάρσον και Μπρούνο Γκάμα να διεκδικούν μία θέση.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *