Άρης: Συμφώνησε με Ντουρμισάι, πρώτο ναι από Ολυμπιακό

Άρης: Συμφώνησε με Ντουρμισάι, πρώτο ναι από Ολυμπιακό

Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Ντουρμισάι και έχει πάρει το ναι από τον Ολυμπιακό για τη μετακόμιση του διεθνή επιθετικού στους "κιτρινόμαυρους".

Στον Άρη θα συνεχίσει κατά όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Φιορίν Ντουρμισάι καθώς οι "κιτρινόμαυροι" έχουν φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία τόσο με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό ενώ έχουν εισπράξει θετική απάντηση και από τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι το καθεστώς απόκτησης του ταλαντούχου φορ καθώς ο Άρης θα ήθελε να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τώρα τον Ντουρμισάι έχοντας καταθέσει σχετική πρόταση στους "ερυθρόλευκους" ενώ ο Ολυμπιακός θα επιθυμούσε να τον δώσει δανεικό και να μπει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Τις επόμενες μέρες και πιθανότατα την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα αν και όπως όλα δείχνουν από τις αρχές Ιανουαρίου ο Ντουρμισάι θα ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

Να σημειώσουμε ότι το πρώτο εξάμηνο ο διεθνής φορ έπαιξε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπέβερεν όπου είχε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να χριστεί σκόρερ και μια στο Κύπελλο όπου πέτυχε δύο τέρματα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *