Άση Μπήλιου: Όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη, ήταν μεγάλο σοκ για εμένα

Άση Μπήλιου: Όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη, ήταν μεγάλο σοκ για εμένα

Η συγκινητική εξομολόγηση της γνωστής αστρολόγου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Άση Μπήλιου, η οποία προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, αλλά και για το γεγονός ότι είναι υιοθτεημένη.

Η γνωστή αστρολόγος συγκίνησε με τα όσα εξομολογήθηκε. Μίλησε για την απώλεια του θετού της πατέρα όταν εκείνη ήταν μόλις 9 χρόνων, πως έμαθε ότι είναι υιοθετημένη στα 16 της χρόνια, αλλά και για τους βιολογικούς γονείς της.

«Ήμουν πανκ στην εφηβεία. Η μητέρα μου ανησύχησε για τη συμπεριφορά μου και πίστεψε ότι κάτι είχα μάθει. Μόνη της μου είπε ότι είμαι υιοθετημένη. Ότι με είχαν υιοθετήσει από τριών ημερών, από το καλημέρα. Ήταν σοκ για εμένα. Μεγάλο. Κράτησε, όμως, μόνο μία ημέρα» εξομολογήθηκε η αστρολόγος για το πως και πότε έμαθε για την υιοθεσία.

Και πρόσθεσε: «Στη μητέρα μου της είπα ότι δεν θα ήθελα στην πραγματικότητα να το είχα μάθει. Αυτή η λεπτομέρεια αλλάζει πολλά πράγματα, αλλά τ' αλλάζει όχι με αυτό που εκείνη φοβόταν. Αυτό με έδεσε ακόμα πιο πολύ με τη μητέρα μου».

Για τους θετούς γονείς της είπε συγκινημένη: «Ήταν πολύ αγαπημένοι. Το λίγο που έζησα μαζί τους ήταν καθοριστικό για τις ισορροπίες μου και τον τρόπο που μεγάλωσα. Όταν οι γονείς σου είναι αγαπημένοι και σου δίνουν αγάπη, σε δυναμώνει κι εσένα ως άνθρωπο. Γι’ αυτό και τα κατάφερα να τα βγάλω πέρα μόνη μου»

Για τη βιολογική οικογένεια, η Άση Μπήλιου είπε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δεν με ενδιέφερε. Ακόμη και όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη, δεν άλλαξε για εμένα κάτι».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα, αν και η φυσική της οικογένεια την προσέγγισε, πριν από λίγα χρόνια. «Λάτρευα τη θετή μου μητέρα, αλλά ήθελα να μάθω γιατί με έδωσε η βιολογική μου μητέρα. Μου φάνηκε αστείος ο λόγος για τον οποίο οι πραγματικοί μου γονείς με έδωσαν για υιοθεσία. Από τη μία πλευρά, σαφώς, και τους έχω συγχωρήσει γιατί έπρεπε να τους συγχωρήσω. Τους ευχαριστώ γιατί καλώς ή κακώς βοήθησαν να έχω ένα DNA, που δεν με χαλάει. Τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί, το οποίο το πιθανότερο είναι να μη το ξαναδείς. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα αυτό είναι σκληρό», τόνισε.

Κι αποκάλυψε ότι με τη μικρότερη αδελφή της μιλάνε, αν και της έχει εξηγήσει ότι δε μπορεί να τη δει ως αδελφή της, αλλά ως φίλη της. «Επειδή είναι πολύ συμπαθητικό παιδί η Ελένη, έχουμε κρατήσει μία φιλική σχέση», είπε.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *