Άστραψε και βρόντηξε ο Μελισσανίδης! Η Χούντα, ο Μαρινάκης, οι Κατίνες κι ο Καραπ@π@ρ@ς!

1Πόλεμος σε όλο του το… μεγαλείο έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν το λιγότερο… “τίγρης” κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη! Στη δημόσια τοποθέτησή του παραδέχθηκε ότι πήρε δύο φορές τον Ζωγράφο τηλέφωνο, μίλησε για Χούντα που θα πέσει, για Κατίνες και μπούληδες.  

Ξεκίνησαν πόλεμο θα τον έχουν!

“Ας με κάνουν ύποπτο, ας με κάνουν ένοχο. Ξεκίνησαν πόλεμο θα τον έχουν. Αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη, όχι τον Μελισσανίδη. Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ αυτά που μπορούσα αυτά κέρδισα. Δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση σε αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Πώς είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη;

“Ό,τι και να είπα, ό,τι και να έκανα πώς μπορεί να τα ξέρει αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ναι εγώ τηλεφώνησα στα θεσμικά όργανα. Πώς είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη; Πώς είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου ο κ. Ζωγράφος να παίρνει τηλέφωνο τον κ.Μαρινάκη;”

 

Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει θα πάρει πολλούς

“Ο κ.Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος Κουρτάκης πήγαν στο νοσοκομείο. Ζητά ν’ ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου και να μάθουμε ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της. Είναι πολλοί και το ξέρουν. Θα πάρει μαζί της και δημοσιογράφους και κάποια στιγμή θα πω και ονόματα! Τέλειο έγκλημα χωρίς κουκούλωμα δεν γίνεται”

Παντελονιάζουμε και λέμε μετά για επενδύσεις

“Ακουω τον κ.Μαρινάκη που μιλά για επενδυτές. Εγώ έχω πει ότι θα φτιάξω την ομάδα μου. Ακούω αυτή την καραμέλα αλλά επενδύσεις δεν βλέπω. Επένδυση είναι να παίρνουμε κάθε χρόνο 60-70 από το ποδόσφαιρο, να τα παντελονιάζουμε και να λέμε μετά για επενδύσεις”.

 

Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν

“Τρελάθηκαν όλοι όταν είπαμε ότι θα φτιάξουν γήπεδο. Τρελάθηκαν πιο πολύ όταν έμαθαν ότι θα μας βοηθήσει η Πολιτεία. Κανείς όμως δεν λέει τι έγινε, που είναι η κλοπή του αιώνα. Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν. Έχουν λεφτά αλλά το δάνειο δεν εξυπηρετείται”

Τα στημένα ματς

Ήρθαν από την UEFA πληροφορίες για κάποια στημένα ματς. Τρία εκατομμύρια στο σκορ 3-0. Στο ημίχρονο άλλα 3 εκατ. στο ημίχρονο και πάλι στο 3-0. Σύνολο 6-0. Ποιος έπαιζε η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Το στοίχημα παίχτηκε στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Οι αρχές ας κοιτάξουν μια of core εταιρία που βρίσκεται στο Μονακό. Άλλο παιχνίδι στοιχηματισμού. Εργοτέλης – Ολυμπιακός. Μπορεί να μας πει κανείς ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη. Πάντως οι διωκτικές αρχές να κοιτάξουν offshore εταιρία στο Μονακό. Διότι απ’ αυτή την εταιρία, χρηματοδοτείται ο Εργοτέλης. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ και άφησαν την Μακεδονία μόνο με μια ομάδα. Αυτό είναι τρέλα.

Πρώτο ματς, Ολυμπιακός – Βέροια, στοιχιματισμός 3 εκατομμύρια στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατομμύρια στο 3-0. Και από το 80′ μέχρι και το 90′ έγινε 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ. Υπάρχει περίπτωση να παιχθεί τέτοιο στοίχημα. Ευτυχώς δεν παίχθηκαν τα λεφτά στην Ελλάδα. Έχουν συνηθίσει να παίζουν σε Πακιστάν και Ασίες. Άλλωστε με τέτοια τηλέφωνα κυκλοφορούν.

Πήρα δυο φορές τον Ζωγράφο
Το θέμα του κ. Ζωγράφου είναι μια πολύ ωραία στημένη ιστορία. Δεν σηκώνει ποτέ από απόκρυψη. ον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια, παρά μόνο το 50-50 και μου είπε `μείνε ήσυχος’. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δεύτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο με απόκρυψη, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα `βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες’. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε. Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε.
Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα και θα καταλάβουν τι έχει γίνει
“Η ΑΕΚ δεν έχει παράπονο με τη διαιτησία. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου θα καταλάβουν τι έχει γίνει. Μετά από όλα αυτά μια δικηγόρος με την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη κατέθεσε ότι τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο και ότι έμοιαζε η φωνή του Μελισσανίδη και τον απείλησε. Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου, του κ. Μαρινάκη και της κ. Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκης τα VIP”.
Δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει
“Τα τελευταία χρόνια 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Όλοι ξέρετε τι γίνεται αλλά φοβάστε. Σας λέω όμως ότι δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Έτσι θα πέσει και αυτή σας το λέω”.
φτάσουμε στα άκρα
“Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο είδατε τι έγραψε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Μέχρι χθες μιλούσαν για τη Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ. Μαρινάκης για τον κ. Κορέα και την κ. Παπανδρέου. Τώρα παράτησαν την Δικαιοσύνη και πήγαν στον αθλητικό εισαγγελέα. Εμείς πιστεύουμε στην αθλητική δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε κι άλλα στοιχεία. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον. Έδιωξαν τον Βελλή από το ποδόσφαιρο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ξέρετε τι έγινε”.
Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να παίζουν
“Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι τόσο αστεία αυτά που λένε που δεν τα πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να παίζουν. Είναι στο τσάμπα. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Είναι επενδυτές;”
Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν. Ολα τα όργανα αναφέρονται στον Ολυμπιακό
“Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Κάποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν. Εγώ δεν σας λέω ότι είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο. Αλλά είναι απαράδεκτο να αναφέρονται όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ζητάω ξανά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Ζωγράφου. Αυτό που ξέρω είναι πως είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γιατί τον απειλήσω τον κύριο Ζωγράφο. Όλα τα ματς τα κερδίσαμε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ξέρετε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα; Ξέρετε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια. Παρακαλώ τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει άμεσα και να του τα πω και αυτού. Χθες μου είπε ότι δεν μπορούσε λόγω φόρτου εργασίας”.
ο Καραπαπάρας μαζί με μπράβους τον έδιωξε
“Μήπως ξέρετε ποιος παράγοντας έπαιρνε τηλέφωνο για να βάλει προπονητή τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζωρού; Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες σε ΠΑΕ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιβράβευση; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ; Ποιος έδωσε χρήματα σε δύο αθλητικές εφημερίδες που όλοι τις ξέρουμε; Ποιος παράγοντας έχει πολιτική εφημερίδα; Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στη σύσταση των πινάκων των διαιτητών; Ποιός παράγοντας έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νικόλας Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες κατά του Άρη Ασβεστά και του Δημήτρη Τομαρά; Θέλετε ένα πρόσφατο; Ο δημοσιογράφος Κοντός πήγε στο Καραϊσκάκη και ήρθε αυτός ο Καραπαπάρας πώς τον λένε μαζί με μπράβους και τον έδιωξαν. Ποιος εμπλέκεται στην βομβιστική επίθεση κατά του Κωσταντινέα; Ποιος παράγοντας ζήτησε τις απολύσεις των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου; Έχω να λέω μέχρι το πρωί. Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και πάνε στη Σούπερ Λίγκα και θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο. Είναι πρωτοφανές”.
Το πλοίο που μετέφερε ηρωίνη, ο Κοτσώνης και η… Κατίνα
“Ξέρετε και τις δηλώσεις που έχει κάνει ο κ.Βελλής. Όταν αυτοι οι παράγοντες οι λίγοι που είναι ανεξάρτητοι φεύγουν ποιος θα μείνει στο χώρο. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν λέω ότι αγαπήθηκα με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη αλλά θέλω να υπάρχει σωστή αντιπαλότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος για τον Μελισσανίδη δεν έχει να πει τίποτα. Ο κ. Μαρινάκης με λέει “λαθρέμπορο”, ενώ έχω αθωωθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι από τους λίγους επιχειρηματίες στην Ελλάδα με λευκό ποινικό μητρώο. Δεν ντρέπεται, γιατί έτσι έχει μάθει, Κατίνα ήταν και Κατίνα θα παραμείνει. Εγώ μπορώ να πω πιο σκληρά πράγματα: Υπήρχε ένα πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και συσχετιζόταν με τον κ. Κοτσώνη, που ήταν δεξί χέρι του.
Γυαλίζει το μάτι του
“Εγώ θέλω να ασχοληθώ με την ΑΕΚ όμως κάποιων το διεστραμμένο μυαλό ήθελε την ΑΕΚ θυγατρική και δεν τους αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα. Θέλω να πιστέψετε ότι βάζω πάνω πάνω από το οπαδικό το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτιάξω το ποδόσφαιρο. Αυτοί τι να μας πουν μπούληδες είναι. Δεν τον βλέπετε βγαίνει στα κανάλια και γυαλίζει το μάτι του”.
Ξεσκίστε τους
“Δεν έχω έρθει συνεννόηση με άλλες ομάδες βλέπω όμως τι γίνεται και είμαι αποφασισμένος να σπάσω τα αυγά μέχρι τέλους. Έχει γίνει καθεστώς να μην μιλάει κανείς. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν μιλάτε. Βγάλτε τα, ξεσκίστε τους. Ούτε εσείς δεν μιλάτε τι να κάνει η Πολιτεία;”
Μην πάτε στο Παναχαϊκή – ΑΕΚ
Θα παρακαλέσουμε λόγω της εντάσεως τους οπαδούς μας να μην βρεθεί κανείς στο ματς με την Παναχαϊκή. Η ομάδα θέλει ηρεμία. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο σύλλογος και δεν έχει πρόβλημα να παίξει χωρίς κόσμο.
Μπόχα το ποδόσφαιρο
“Η Δικαιοσύνη θα σπάσει όλο αυτό που γίνεται. Έχω εμπιστοσύνη. Υπάρχουν πορίσματα και θα βγουν. Γίνεται το έλα να δεις. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει. Τώρα το ποδόσφαιρο είναι μπόχα. Γελάνε τα διεθνή πρακτορεία. Τι να πω, τα βλέπετε. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα. Διαβάζετε τον δικό τους Τύπο. Φαταούλες όλα τα θέλουν δικά τους, έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους. Είπα και θα ξαναπώ. Η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο τέλος! Όταν μιλάμε για γήπεδο μιλάμε για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.”
Θα συγκλονίσω…
“Όποιος με καλέσει θα πάω και θα τα πω. Δεν είμαι χθεσινός. Έχω στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμα πιο πολύ αλλά περιμένω. Περιμένω…Τα παραπάνω στοιχεία θα τα δώσω όταν πρέπει εκεί που πρέπει.
Πρόεδρος ο Καραγκούνης
“Θα μου άρεσε ο Καραγκούνης για πρόεδρος της ΕΠΟ. Καθαρό παιδί, έντιμος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής όχι αυτούς που έχουν τόσα χρόνια”.
Τα πακιστανικά τηλέφωνα
“Θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Να παίζεται 50-50. Γιατί μιλάνε από πακιστανικά τηλέφωνο. Δεν το λέω εγώ. Με πακιστανικά τηλέφωνα μιλάνε. Τι λένε από εκεί; Και δεν τρέχει τίποτα.”
Περιμένω και μετά έχει και για τη γούνα του Σαρρή
“Μιλάω με τον Σαρρή. Και η ΑΕΚ πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Και οι σχέσεις μας ήταν καλές. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να δω. Και μετά και γι αυτόν έχει η γούνα του.”
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *