Έλληνες celebrities που παντρεύτηκαν και χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ

1Τι κιΑΝ στα επαγγελματικά τους έχουν μία λαμπρή σταδιοδρομία, δεν θα λέγαμε ότι ισχύει το ίδιο και για τα προσωπικά τους.Ο λόγος για κάποιους  celebrities οι οποίοι δεν πρόλαβαν καλά-καλά να παντρευτούν και τηλεφώνησαν σε δικηγόρο για να βάλει μπρος το διαζύγιο τους.

γκλέτσος λυκουρέζου.jpg

Ήταν Αύγουστος του 1998 όταν ο Απόστολος Γκλέτσος που τότε βρίσκονταν και στο απόγειο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας (πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» που  έσπαγε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης), αποφάσισε να παντρευτεί την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και κανένας δεν περίμενε πως ο γάμος αυτός μόλις δύο μήνες μετά την τέλεσή του θα είχε άδοξο τέλος.

ντενίση πολύζος.jpg

Άλλο ένα ζευγάρι που δεν κατάφερε να κλείσει ένα χρόνο γάμου και να γιορτάσει την πρώτη του επέτειο ήταν η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από 18 χρόνια γνωριμίας στον Άγιο- Δημήτριο Λουμπαδιάρη, όμως λίγους μήνες μετά το καλοκαίρι έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Οι δυο τους βέβαια διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις και πάντα ο ένας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο.

9568_dantis_theodoroy_1822009sd.jpg

Λίγο μετά τον εορτασμό της πρώτης του επετείου χώρισαν και ο Χρήστος Δάντης με την Φλώρα Θεοδώρου. Αυτός ο γάμος ήταν ο τρίτος για τον τραγουδιστή(είχε παντρευτεί με την Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη), ενώ για την τραγουδίστρια ο πρώτος. Τα προβλήματα στη σχέση τους δεν άργησαν  να φανούν, ενώ λίγο καιρό αργότερα ο τραγουδιστής ξαναέφτιαξε τη ζωή του και έκανε άλλα δύο παιδιά με την σύντροφό του Τζένη.

natasa2.jpg

Μόλις όχι λίγους μήνες αλλά λίγες μέρες Νατάσας Καλογρίδη και του Γιώργου Μενεγάτου. Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους  πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους. express δεν ήταν μόνο ο πολιτικός τους γάμος αλλά και το διαζύγιό τους, αφού άντεξαν μαζί ως παντρεμένοι μόλις 15 μέρες.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *