Ένας Παναθηναϊκός διεκδικητής!

1Ο Παναθηναϊκός έκανε εμφατική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο η νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πέρασε από τη Λιβαδειά, που συνιστούν μήνυμα προς τους ανταγωνιστές του πως φέτος είναι ικανός να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» άφησαν στην άκρη τα… πεταμένα ημίχρονα του πρόσφατου παρελθόντος. Μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, έπιασαν τον αντίπαλο από τον λαιμό και κυριάρχησαν, δίχως υπερβολή, σε όλο το 90λεπτο. Είχαν πολύ καλή κυκλοφορία και δημιουργία, πάτησαν πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή και παρήγαγαν καλό ποδόσφαιρο που απέφερε τρία γκολ και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερες φορές. Την ίδια ώρα, φρόντισαν να μην απειληθούν σχεδόν ποτέ από τους γηπεδούχους και στο τέλος της βραδιάς κράτησαν το μηδέν για τέταρτη φορά στα πέντε επίσημα ματς που έχουν δώσει φέτος.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωνε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και οι περίπου 2.500 φίλοι της ομάδας έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Άπαντες γνωρίζουν, πάντως, πως η διάρκεια στην καλή απόδοση είναι απαραίτητη για μία ομάδα που θέλει να είναι πρώτη στο τέλος της σεζόν…

Στροφή σε Άγιαξ

Από σήμερα η προσοχή όλων στρέφεται στον Άγιαξ και την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη στη Λεωφόρο (22:05). Άνθρωπος των «πράσινων» θα παρακολουθήσει σήμερα τους προσεχείς αντιπάλους της ομάδας στον αγώνα με τη Φίτεσε. Ο Αντρέα Στραματσόνι για το ερχόμενο ματς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Μολέντο, που χθες έμεινε εκτός 18άδας (μολονότι ήταν στην αποστολή) προκειμένου να προφυλαχθεί μετά τις ενοχλήσεις που παρουσίασε. Όλα δείχνουν πως ο Ιταλός προπονητής θα επαναφέρει το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *