Ένα 5χρονο φτωχό αγόρι τρώει για πρώτη φορά στα McDonald’s. Δείτε το..! (video)

18Ο Varun Pruthi είναι ένας Ινδός ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τα αμφιλεγόμενα κοινωνικά πειράματα του. Όταν ο Pruthi είδε ένα 5χρονο παιδί που τριγυρνούσε στους δρόμους πουλώντας στυλό, να στέκεται έξω από ένα McDonald “s και να κοιτάζει με λαχτάρα στο εσωτερικό του, αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό.

Πλησίασε το παιδί και του πρότεινε να μπουν μαζί στο κατάστημα, να κάτσουν, να απολαύσουν ένα μεσημεριανό και να συζητήσουν.

 Τελικά από τη συζήτηση ο Pruthi μαθαίνει ότι το παιδί είναι 5 ετών και πουλάει στυλό για να αγοράσει φαγητό για αυτόν, τη μητέρα του και την αδερφή του. Ο πατέρας του δεν ζει, έχει πεθάνει.

Ένα 5χρονο φτωχό αγόρι τρώει για πρώτη φορά στα McDonald's. Δείτε το βίντεο

 

Μαθαίνει επίσης ότι ο μικρός δεν πάει σχολείο.

«Σχολείο πας;» ρωτάει ο Pruthi.

«Μα, αν πάω σχολείο πως θα βρω φαγητό για να φάω;» απαντάει αποστομωτικά ο μικρός.

Η μοναδική διασκέδαση του μικρού αγοριού ήταν να κάθεται έξω από το McDonald “s, να κοιτάζει από τα μεγάλα παράθυρα στο εσωτερικό του και να ονειρεύεται πως κάθεται και αυτό σε ένα από αυτά τα τραπέζια και απολαμβάνει το φαγητό. Μέχρι σήμερα, στη σύντομη ζωή του, δεν το είχε καταφέρει ποτέ.

Ο Pruthi του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Μπήκαν, κάθισαν, έφαγαν (ο μικρός δεν τα έφαγε όλα, κράτησε και ένα χάμπουργκερ για την αδερφή του) και συζήτησαν. Σαν κανονικοί πελάτες.

Πριν αποχωριστούν ο Pruthi έδωσε στο παιδί μερικά χρήματα.

«Τι θα τα κάνεις τα χρήματα;» το ρώτησε.

«Μα θα φάω!», απάντησε χαμογελαστό το παιδί.

Δείτε το βίντεο:

dinfo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *