Έντονο ενδιαφέρον AEK για Βέλλιο

1Παρατηρείς τον πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League και βλέπεις ότι οι τρεις πρώτοι «μπόμπερ» είναι Έλληνες. Φορτούνης με 15, Γιάννου με 13 και Βέλλιος με 10 γκολ. Σίγουρα, δεν είναι μια συνηθισμένη εικόνα. Ενθαρρυντικό για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε που ψάχνει λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Θα σταθούμε στην περίπτωση του φορ του Ηρακλή, Απόστολου Βέλλιου, τον οποίο παρακολουθούν από την αρχή της περιόδου ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και εσχάτως η ΑΕΚ. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση του 24χρονου επιθετικού, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον «Γηραιό» για την απόκτηση του.

Ο Απόστολος Βέλλιος επέστρεψε πιο ώριμος στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Κατά γενική ομολογία πραγματοποιεί μία μεστή σεζόν (19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δέκα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας σε πέντε αγώνες έχει σκοράρει πέντε φορές).

Ναι μεν πρόκειται για ένα φορ περιοχής, αλλά έχει τη δυνατότητα να κινείται με αποτελεσματικότητα και μακριά από το… κουτί. Πρόκειται για επιθετικό που παίζει για την ομάδα και όχι για την… πάρτη του. Και η επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο τον προπονητή του στον Ηρακλή. Πρόσφατα, ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήρε τον επαγγελματισμό και την εν γένει παρουσία του Έλληνα φορ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει θετική άποψη για τον Απόστολο Βέλλιο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός που έχει θητεύσει στην Μπράιτον και τη Σάντερλαντ, γνωρίζει τον 24χρονο επιθετικό από την τριετή παρουσία του στην Έβερτον και το σύντομο πέρασμα του από την Μπλάκπουλ.

Το συμβόλαιο του Απόστολου Βέλλιου λήγει το καλοκαίρι του 2017 και το πιθανότερο είναι η διοίκηση του Ηρακλή να αποφασίσει να τον παραχωρήσει την επόμενη μεταγραφική περίοδο προκειμένου να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *