Έξαλλη η Αντζελίνα Τζολί με την Αμάλ Κλούνεϊ

Έξαλλη η Αντζελίνα Τζολί με την Αμάλ Κλούνεϊ

Η ηθοποιός «μισεί» την τεράστια δημοφιλία της δικηγόρου

Φαίνεται ότι η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη που διανύει η Αντζελίνα Τζολί. Το δικαστικό μέτωπο με τον Μπραντ Πιτ καλά κρατεί, ενώ η κοινή γνώμη (πλέον και οι δικοί της άνθρωποι), είναι υπέρ του πρώην συζύγου της, κατηγορώντας την ότι τραβάει στα άκρα την κόντρα για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Και σαν να μην της έφταναν τα προβλήματα με το διαζύγιό της, η Τζολί έχει να αντιμετωπίσει και την Αμάλ Κλούνεϊ, η περίπτωση της οποίας έχει κάνει «κρόσσια» τα νεύρα της. Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, η ηθοποιός είναι μία «απαίσια ζηλιάρα» της Αμάλ Κλούνεϊ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν «φίλοι», καθώς όπως λένε, η Τζολί πιστεύει ότι η Αμάλ της έχει κλέψει την ταυτότητα της ως την «πιο εξέχουσα και λαμπερή φιλάνθρωπο του κόσμου».

Μάλιστα, «φιλικές» πηγές δήλωσαν στο περιοδικό ότι «η Αντζελίνα μισεί όλη αυτήν την προσοχή που προσελκύει η Αμάλ. Είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή, έχει μία όμορφη οικογένεια και σημαντική δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Επίσης πιστεύει ότι οι πρώην στενοί της φίλοι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ έχουν πάρει δημόσια θέση υπέρ του Μπραντ Πιτ. Τη στιγμή, που εκείνη εμφανίζεται ως «τρελή και χειραγωγική» κατά τη δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως, εκείνο που δε μπορεί να καταλάβει η Αντζελίνα, είναι το λόγο που η 40χρονη δικηγόρος έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ. Η Κλούνεϊ, πάλι, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, δεν ανησυχεί καθόλου για το τι λέει και τι πιστεύει η «Άντζι», καθώς η ίδια είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια και το έργο της.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *