Έξυπνα τρικς για να του λείπεις πολύ – Εγγυημένα αποτελέσματα

1Θεωρείς ότι ο φίλος σου σε θεωρεί δεδομένη; Αν η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι «ΝΑΙΙΙΙΙ» τότε μάλλον ήρθε η ώρα να…
ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα! Δες τι μπορείς να κάνεις για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι.

#Αγνόησέ τον

Δεν είπαμε να το κάνεις συνέχεια αλλά που και που λίγη αδιαφορία δεν κάνει κακό. Τι εννοούμε; Απλά μην δίνεις σημασία σε ό,τι λέει, παίξ’το λίγο αδιάφορη και γενικά αγνόησέ τον. Θα αρχίσει αμέσως να αναρωτιέται τι τρέχει.

#Μην τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο

Ναι το ξέρουμε πως θες να ακούς τη φωνή του κάθε 30 δευτερόλεπτα αλλά προσπάθησε να «καταπιεστείς» λίγο για να τον κάνεις να παίξει και πάλι τον ρόλο του διεκδικητή που (ίσως) έχει ξεχάσει.
#Μήπως να σταματήσεις να του λες ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Λίγο μυστήριο στις σχέσεις πάντα κάνει καλό! Για ποιο λόγο, για παράδειγμα, να του πεις με κάθε λεπτομέρεια τι συζητούσατε με τη μητέρα σου στο τηλέφωνο ή τι έφαγες το μεσημέρι στη δουλειά ή τι ψώνισες στα μαγαζιά που πήγες. Απλά φόρα το καινούριο σου συνολάκι την επόμενη φορά που θα βγείτε και άσε αυτόν να το καταλάβει.

#Σταμάτα να είσαι ΤΟΟΟΟΣΟ ρομαντική

Ναι είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, τα λουλούδια, οι πεταλούδες και τα ροζ συννεφάκια αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι εντελώς…αντιερωτικά. Σταμάτα να του λες κάθε μια ώρα «Σε αγαπώ» και προσπάθησε που και που να είσαι λίγο πιο αντιρομαντική στη σχέση σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *