Έξω φρενών οι Βρετανοί με τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Έξω φρενών οι Βρετανοί με τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Αναμένεται να κοστίσει στους φορολογούμενους 2,5 εκατ. δολάρια

Όταν ανακοινώθηκε τον περασμένο χειμώνα ότι παντρεύεται και η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ευγενία, κανείς δεν περίμενε ότι λίγους μήνες αργότερα θα γινόταν ο κακός χαμός. Και πολύ περισσότερο η ίδια η πριγκίπισσα.

Γιατί, μπορεί εκείνη να είναι ενθουσιασμένη με τον επικείμενο γάμο της τον Οκτώβριο με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, όμως, δε συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της οι Βρετανοί, εξαιτίας του κόστους του. Σύμφωνα με το Cosmopolitan, ο γάμος αναμένεται να κοστίσει στους Άγγλους φορολογούμενους 2,5 εκατ. δολάρια.

«Δεν έχει δημόσια καθήκοντα ο μπαμπάς της. Δεν κάνει τίποτα και εμείς θα πληρώσουμε για τον "βασιλικό" γάμο της. Είναι μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ζει από το κράτος. Μεγαλώνουν σαν βασιλιάδες. Όλα στο φως, σταματήστε να είστε κολλημένοι στα παραμύθια της παιδικής σας ηλικίας», έγραψε ένα άτομο στο Twitter σχετικά με τον ακριβό γάμο της Ευγενίας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο tweet συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 1.000 «likes», όπως αναφέρει το Closer Weekly.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Το δέντρο χρημάτων της Τερέζα Μέι έχει και άλλο κούνημα. 2,5 εκατ. δολάρια από τα χρήματά μας για την ασφάλειά μας πηγαίνουν για το γάμο της Ευγενίας. Ποια είναι η Ευγενία μπορείτε να ρωτήσετε. Σφίξτε το ζωνάρι σας».

Το ζευγάρι έχει ήδη προσκαλέσει 1.200 άτομα στο γάμο, ενώ ο κατάλογος με τους διάσημους προσκεκλημένους είναι μακρύς και άνετα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτόν του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τον περασμένο Μάιο.

Πάντως, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γάμος της Ευγενίας δεν έπρεπε να ξεπεράσει τις 950 χιλιάδες δολάρια, αλλά ο πατέρας της, πρίγκιπας Ανδρέας ήθελε το καλύτερο για τον γάμο της κόρης του, εκτινάσσοντας το κόστος.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *