ΈΡΕΥΝΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Η βιομηχανία παραγωγής ποτών αλλοιώνει τον κίνδυνο του καρκίνου..

“Να πιεί κανείς ή να ΜΗ πιεί;!”

Ερευνητές δηλώνουν, (έγκυροι και καταξιωμένοι και οχι “δηθεν-άκυροι” και ανευ αξιολογησης και υπόστασεως..),
πως οι ομάδες της παγκοσμιας βιομηχανίας παραγωγης οινοπνεύματος παρα-ποιούν & /ή παρερμηνευουν το ρίσκο καρκινογενεσεως εξαιτιας της χρήσεως αλκοολ.
Μετά απο μελετη που έγινε σε 27 παρεμφερεις οργανισμους τους και ιστοσελιδες (αχά!!), οι ειδημονες της ερευνας διαπιστωσαν την προφανη και αξιοσημειωτη αλλοιωση & παραποιηση δεδομενων αναφορικα με το αυξημενο κινδυνο δημιουργιας καρκινων εξαιτιας της χρησης του αλκοολ.
Τα δεδομενα δημοσιευτηκαν 7 Σεπτεμβριου στο Drug and Alcohol Review και οι υπευθυνοι εδειξαν 3 τροπους με τους οποιους κυριως λαμβανει χωρα αυτη η αλλοιωση.

1) Με την “αμφισβητηση” πως υπαρχουν συσχετισμοι αναμεσα στη χρηση αλκοολ και καρκινου (σας φαινεται μηπως γνωστη η τακτικη;!)

2) Αλλοιωνοντας το μεγεθος του συσχετιζομενου κινδυνου εμφανισης καρκινου εξάιτιας του αλκοολ.. (και αυτο γνωστο ακουγεται..)

3) Απομακρύνοντας τη προσοχη των καταναλωτων-κοινού απο την απλή και καταφανή αποδειξη του ιδιου του ρισκου και της χρησεως του οινοπνευματος.
(Μαλλον και αυτο κοινοτοπο ακουγεται στο ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ γινεται απελπιδα προσπαθεια να αποτραβηχτει η προσοχη του κοινου απο το αληθινο θεμα-ζητημα και προβλημα και να μετατεθει καπου αλλου..πολυ μακρια και πολυ ακυρα..)

Ο κύριος μελετητης της έρευνας Δρ.Mark Petticrew δήλωσε πως αποτελεί σημαντικο παραγοντα για την υγεια του κοινου η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τους δυνητικά αυξημενους κινδυνους εμφανισης του καρκινου εξαιτιας της χρησεως (οχι κατα-χρησεως) οινοπνευματος.

Μαλλον η ενημερωση που περαιωνουμε ανα την Επικρατεια δεν ειναι αρεστη ουτε και για αυτο το θεμα.. Ποιος μπορει να θιγεται,τι μπορει να συμβαινει ..Εκεινος γνωριζει και επιλαμβανεται ..

Να ειστε καλά..με υγεια και ευεξια, με νοημα και σημασια χωρις “αλλοιωμενα” πνευματα που εξερχονται εκ του “οινου”..
Με εκτιμηση,
Κων/νος Μουρουτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *