«Έρχεται στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Ρομάο»

1Ο Αλέξις Ρομάο είναι ο παίκτης που απασχολεί πιο έντονα τον Ολυμπιακό από τις λύσεις που εξετάζει για τη θέση του αμυντικού χαφ, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Γαλλία.

Αρχικά, η «Equipe» έβγαλε στην επιφάνεια το όνομα του 32χρονου μέσου που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στη Μαρσέιγ και ακολούθησαν κι άλλα δημοσιεύματα από την ίδια χώρα που υποστηρίζουν ότι αναμένεται να βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα ο παίκτης ώστε να συζητήσει με τους Πειραιώτες το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Αθήνα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ώστε να έχει επαφή με τον ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».

Το γεγονός ότι έρχεται στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, αλλά, σύμφωνα με τις ενδείξεις, είναι σε καλό δρόμο η συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, αποδεικνύεται αυτόματα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι… ζεστοί πλέον για τον Σεΐκ Τιοτέ, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα, η οποία από την πλευρά της δεν υποδέχθηκε θερμά το άνοιγμα που της έκανε ο 30χρονος χαφ.

Ο Ρομάο έκανε την περυσινή σεζόν 23 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, 5 στο Europa League, 3 στο Κύπελλο και 2 στο Λιγκ Καπ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *