Έτοιμοι για τη «μονομαχία»

1Ολυμπιακός και Skoda Ξάνθη διεκδικούν το κύπελλο Ελλάδος, στον τελικό του ΟΑΚΑ και θέλουν να γράψουν ιστορία (20:30). Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το 27ο τρόπαιο της ιστορίας τους στον θεσμό, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο 17ο νταμπλ της ιστορίας τους.

Από την άλλη πλευρά, οι Ακρίτες θέλουν να συνδυάσουν την πρώτη του παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης και με την κατάκτηση του τίτλου, ώστε να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς περίπου 30 χιλιάδες φίλαθλοι θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά, οι Ακρίτες θα έχουν στο πλευρό τους, περίπου τέσσερις με πέντε χιλιάδες φιλάθλους.

Ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα καθίσει στην εστία, με τους Σιόβα και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Σαλίνο και Μαζουακού θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Ντοσεβί, Χάρα και Ντομίνγκες αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Κυριακίδη στην εστία. Οι Γούτας και Καρυπίδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ακριτών, με τους Ουάλας και Μπέρτο στα δυο άκρα της άμυνας. Οι Παπαστεριανός και Ομπόντο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι με τον Κλέιτον μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Λουσέρο θα αγωνιστεί στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Σολτάνι στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Καπετάνος.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *