Έτοιμος για την «πρόβα» τελικού

1Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (19:30), ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ που αποτελεί «πρόβα» εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ματιέ Ντοσεβί έκανε θεραπεία και ατομικό, όπως και ο Κώστας Γιαννούλης και ο Γιώργος Στρέζος. Έντονο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως και ο Φελίπε Σαντάνα.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν, από την πλευρά τους, οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Τζίμι Ντουρμάζ. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνεχίζει, με τη σειρά του, ο Γιάννης Μανιάτης.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στη διαγώνια ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και εξίσου γρήγορες αντιδράσεις.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *