Έτοιμος να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο ο Μπεργκ

1Προχωράει το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις από βδομάδα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θα βρεθεί στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη.

Την Πέμπτη υπήρξε επαφή (όπως αναμενόταν) πριν τη ρεβάνς με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League, ανάμεσα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και την πλευρά του Σουηδού φορ. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής ζήτησε λίγα 24ωρα προθεσμία ώστε να γίνει το τελικό ραντεβού, καθώς προείχε το κρίσιμο ματς με τους Δανούς. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα βρεθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα και εκτιμάται ότι τότε θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή πλέον και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα δεν θα τα βρουν για νέο συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει, σύμφωνα με το «Goal», επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο (δηλαδή μέχρι το 2019) και απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους (για 50% και πάλι) για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Οπότε, με ένα νορμάλ αριθμό παιχνιδιών ο 29χρονος φορ θα λάβει 3,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Η πλευρά του παίκτη ζητάει πιο μεγάλες φιξ αποδοχές (1,2 εκατομμύρια ευρώ) και μικρότερα μπόνους. Πάντως, με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *