Έτοιμος ο Ντε Λα Μπέγια – Κλείνει άμεσα τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

1Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας, αν και χθες η διοίκηση διέψευδε τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ισπανό μπακ να έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια με τους Πειραιώτες.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Γαύρος», η μεταγραφή του 30χρονου άσου είναι πολύ κοντά, καθώς υπάρχει για εκείνον πολύ καλή άποη από όλους στο τεχνικό επιτελείο και στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ως εναλλακτικές λύσεις, αν στραβώσει κάτι στην υπόθεση του Ντε Λα Μπέγια, εξετάζονται οι περιπτώσεις του Γερμανού Κοντέντο της Μπορντό και του Ινσούα με θητεία σε Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Γαλατασαράι και Σπόρτινγκ.

Την ίδια στιγμή, αναμένονται άμεσα εξελίξεις και στο θέμα του τερματοφύλακα που θα διαδεχθεί τον Ρομπέρτο στην «ερυθρόλευκη» εστία. Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αποκτήσουν Ισπανό γκολκίπερ, με τον Γκουάιτα της Χετάφε (έχει τον πρώτο λόγο) και τον Αντρές Φερνάντες της Γρανάδα να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *