xOrisOria News

Έτσι το γυρίζει ο Αλαφούζος – Σκάνε δύο μεταγραφές!

1Έτοιμος να αναλάβει δράση προκειμένου να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ατρόμητο, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το αφεντικό του Τριφυλλιού δεν ήθελε να πάρει εν θερμώ αποφάσεις και γι΄ αυτό δεν αντέδρασε αμέσως μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας στο Περιστέρι, ωστόσο πλέον είναι αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλίες για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ σκοπεύει σε πρώτη φάση να ενισχύσει το σύλλογο σε δύο καίρια πόστα για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας, αυτό του τεχνικού διευθυντή κι αυτό του γενικού αρχηγού.

Η πρώτη κίνηση θα γίνει εν όψει της νέας σεζόν, προκειμένου να δοθεί ένα “στήριγμα” στον “μάνατζερ” Στραματσόνι για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, αλλά και για τις αποδεσμεύσεις που, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα είναι πολλές.

Η δεύτερη κίνηση εκτιμάται ότι θα γίνει άμεσα έτσι ώστε να υπάρχει ένας εκπρόσωπος της διοίκησης κοντά στην ομάδα και δίπλα στους παίκτες για να ελέγχει την κατάσταση.

Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο πόστο να αναλάβει κάποιος παλαίμαχος άσος της ομάδας, με τα ονόματα των Καραγκούνη και Κυργιάκου να βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα του Αλαφούζου.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post