Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι κάπου υπάρχει ένας άνθρωπος ίδιος με εσάς;

1O πλανήτης γη φιλοξενεί περίπου 7 δισεκατομμύρια ανθρώπων, ίσως και παραπάνω, εκ των οποίων είναι όλοι διαφορετικοί και ξεχωριστοί! Ή μήπως όχι;
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένας άνθρωπος που σας μοιάζει περισσότερο κ απ τα αδέρφια σας; Σας έχει τύχει ποτέ να σας μπερδέψουν με κάποιον ή κάποια άλλη και όταν εξηγήσετε το λάθος να σας κοιτούν με δυσπιστία και έκπληξη; Αν ναι τότε μόνο μία εξήγηση υπάρχει: κάπου εκεί έξω ζει ο σωσίας σας!

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, είμαστε τόσοι πολλοί, που είναι και μαθηματικά αδύνατο να μην υπάρχουν τα χαρακτηριστικά μας, ή έστω κάποια από αυτά και σε έναν άλλο άνθρωπο ακόμα κι αν ζει χιλιόμετρα μακριά! Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που ακόμα και συγγραφείς αλλά κ σκηνοθέτες έχουν καταπιαστεί με το θέμα αυτό, συμπεριλαμβανομένων και των αγαπημένων μας Friends και τον σωσία του Ross, Russ!

Kάπως έτσι την πάτησαν και η Michelle με την Tami οι οποίες περιέγραψαν την απίστευτη ιστορία τους και μάλιστα κατέληξαν να γίνουν οι καλύτερες φίλες. Συναντήθηκαν τυχαία σε ένα πάρκο και όπως δήλωσαν αμέσως αισθάνθηκαν αμήχανα κοιτάζοντας η μία την άλλη, χωρίς ωστόσο να μπορούν να το εξηγήσουν! Η Michelle μάλιστα θυμάται ότι μία γυναίκα στο σούπερ μάρκετ λίγες μέρες πριν την παράξενη συνάντηση που είχε, την είχε κοιτάξει με το πιο άγριο βλέμμα που υπάρχει, προφανώς γιατί την είχε περάσει για την… Tami! Αντίστοιχη ιστορία έχουν και οι Alex και Dani οι οποίες εκτός από την ίδια εμφάνιση, μοιράζονται και μία βαθιά φιλία!

Με λίγα λόγια λοιπόν, κανείς μας δεν είναι μοναδικός ή τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννοούμε. Ίσως να μην συναντήσετε ποτέ τον σωσία σας, γιατί η μοίρα μπορεί έτσι να το έχει θελήσει, αλλά να ξέρετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα άτομο ίδιο με εσάς το οποίο μπορεί να λατρεύει στον εαυτό του ακριβώς αυτά που εσείς σιχαίνεστε!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *