Ήφαιστος Λήμνου: “Μαζί, ακόμα ψηλότερα”

Ήφαιστος Λήμνου: "Μαζί, ακόμα ψηλότερα"

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ήφαιστου τίθενται στην κυκλοφορία από τις 26/8 και η Λήμνος ετοιμάζεται για νέο σερί soldout στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς" (VIDEO).

Το περσινό απόλυτο στα soldout έχει βάλει στόχο και για την επόμενη χρονιά ο Ήφαιστος. Η ομάδα της Λήμνου ανακοίνωσε σήμερα (21/8) ότι την προσεχή Δευτέρα (26/8) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019/20 και απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της, προκειμένου να σταθούν και φέτος στο πλευρό της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ήφαιστου Λήμνου:

"Ο Ήφαιστος Λήμνου ανήκει στον κόσμο του και έτσι προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό μας γι’ ακόμα μία χρονιά. Η ομάδα μας, έκανε αισθητή την παρουσία της στην πρώτη σεζόν που συμμετείχε στη Basket League και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» ήταν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Ομάδα και κόσμος βαδίζουμε μαζί σε αυτό το όμορφο ταξίδι κι έφτασε η στιγμή για να κλείσετε τη θέση σας, προκειμένου να ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές στο «σπίτι» μας, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου λοιπόν, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα (26/8) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι περσινοί κάτοχοι των διαρκείας έχουν προτεραιότητα καθώς θα μπορούν ν’ ανανεώσουν τις κάρτες τους από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου. Από την Παρασκευή 30/8 θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο «Νίκος Σαμαράς» όλοι φίλοι του Ηφαίστου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ποικίλουν και οι παρακάτω κατηγορίες αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις της επιλογής του κατόχου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Οι κατηγορίες έχουν ως εξής:

VIP: 250

Gold:180

Silver:150

Ειδικές Εκπτώσεις

Στις παραπάνω κατηγορίες παρέχεται έκπτωση 20%, με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, για τις ακόλουθες κατηγορίες:

– Φοιτητικό εισιτήριο

– Στρατιωτικό εισιτήριο

– Ειδικό εισιτήριο ανέργων

Οικογενειακό εισιτήριο:

Ταυτόχρονα, θα παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης προνομιακού οικογενειακού εισιτηρίου με κόστος €220 στην κατηγορία Silver και €280 στην κατηγορία Gold. Αυτό θα αφορά την κατοχύρωση θέσεων για έναν ενήλικα και ένα παιδί ηλικίας 6-15 ετών.

VIP

Για την κατηγορία Εισιτηρίων διαρκείας VIP ο ενδιαφερόμενος θα αποστείλει αίτημα κατοχύρωσης θέσης και ενδιαφέροντος στο email: mavrikisgeorge@gmail.com

Το κόστος των VIP εισιτηρίων διαρκείας ανέρχεται στα €250.

Σημεία και οδηγίες πώλησης εισιτηρίων διαρκείας:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το Κατάστημα Sports House, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου όπως επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Σύντομα, πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιούνται και σε νέα σημεία πώλησης. Τόσο από το Γραφείο της ομάδας στη Μύρινα της Λήμνου όσο και από τα εκδοτήρια της έδρας της ομάδας μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του. Μαζί, ακόμα ψηλότερα!".

Το promo video του Ήφαιστου Λήμνου:

Εισιτήρια διαρκείας 2019/20: Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο, κλείσε θέση τώρα!
https://t.co/CGAHrkx0jb pic.twitter.com/C5Bqo5d3EQ

— Ifaistos Limnou BC (@IfaistosBC) August 21, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *