Αγροτικό επιχείρησε ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης (βίντεο)

1ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Αγροτικό επιχείρησε ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης

Δείτε τι ακριβώς συνέβη …

Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια -Αγροτικό προσπάθησε να ρίξει την πόρτα του υπ. Μακεδονίας Θράκης – Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες σε ανοιχτά καταστήματα

Ένταση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, όταν αγρότες που πραγματοποίησαν πορεία προς το σημείο επιχείρησαν να εισβάλουν μέσα στο υπουργείο.Μέλη αγροτικών σωματείων συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του υπ. Μακεδονίας Θράκης και ζητούσαν να τους επιτραπεί η είσοδος στο χώρο του υπουργείου, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους. Όταν το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό, ένας αγρότης επιβιβάστηκε στο όχημά του και προσπάθησε σπρώχνοντας την να ρίξει την κεντρική πόρτα του υπουργείου.Λίγο αργότερα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγρότης απομάκρυνε το όχημά του.

Αστυνομική δύναμη, μέσα από την σιδερένια πύλη του υπουργείου Μακεδονίας, παρακολουθούσε τον αγρότη να επιχειρεί να την σπάσει, χωρίς να αντιδρά.Στο σημείο , όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ συγκεντρωμένοι χιλιάδες αγρότες αλλά και πολίτες της Θεσσαλονίκης, με πανό, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Λίγο νωρίτερα αντιεξουσιαστές πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο της πόλης, έσπασαν βιτρίνες από καταστήματα που ήταν ανοιχτά.

Την ώρα που περνούσαν από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι αντιεξουσιαστές ήρθαν σε σύγκρουση με εργαζόμενους φούρνου, διότι ήταν ανοιχτός.Στη συνέχεια έσπασαν και άλλες τζαμαρίες μεγάλων καταστημάτων με ρούχα και έγραψαν συνθήματα σε στόρια από καταστήματα της Τσιμισκής.Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται τα συλλαλητήρια στην πόλη.

vitrineessss2322vitrinesss

Η πρώτη πορεία των ταξιτζήδων, εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών που ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους έφτασε ήδη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

tazitsiz

Οι διαδηλωτές ανάρτησαν μια ελληνική σημαία στα κάγκελα του υπουργείου και παραμένουν έξω από αυτό, έχοντας αποκλείσει την κυκλοφορία στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου έχουν παραταχθεί και τα αυτοκίνητα που πήραν μέρος στη διαμαρτυρία.Στο υπουργείο αναμένεται να καταλήξουν και οι υπόλοιπες πορείες του Εργατικού Κέντρου και της ΕΔΟΘ, του ΠΑΜΕ και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *