Αδριατική Λίγκα: Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ από τον Ερυθρό Αστέρα του Τόμιτς

Αδριατική Λίγκα: Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ από τον Ερυθρό Αστέρα του Τόμιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Αδριατικής Λίγκας έχοντας μόλις μία ήττα κι έκανε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η κανονική διάρκεια της Αδριατικής Λίγκας ολοκληρώθηκε, ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου κατέκτησε την 1η θέση και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας τόσο στην ημιτελική σειρά της διοργάνωσης, όσο και στην σειρά των τελικών, αν ξεπεράσει το "εμπόδιο" της Παρτίζαν. Το "21-1" μάλιστα που έκανε η ομάδα του Βελιγραδίου την τρέχουσα σεζόν αποτελεί το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, η οποία μπήκε στη ζωή μας το 2001.

Η καλύτερη επίδοση ανήκει και πάλι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος την σεζόν 2016/17, μέτρησε μόλις μία ήττα στην κανονική διάρκεια της Αδριατικής Λίγκας, η οποία τότε είχε 26 και όχι 22 αγωνιστικές.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως ο Μίλαν Τόμιτς και οι παίκτες του δεν μένουν στο 95,4% επιτυχίας που είχαν στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης και στρέφουν την προσοχή τους στην ημιτελική σειρά με την Παρτίζαν. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, ενώ το άλλο εισιτήριο για την σειρά των τελικών θα διεκδικήσουν η Τσεντεβίτα και Μπουντούτσνοστ, με τους Κροάτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *