ΑΕΚ: Ίβιτς, η ώρα της επιλογής

ΑΕΚ: Ίβιτς, η ώρα της επιλογής

Τη μορφή του "κατ' επείγοντος" έχει λάβει τα τελευταία 24ωρα το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Ιλια Ιβιτς αναζητά τον εκλεκτό μέσα από πολλές προτάσεις αλλά και το δικό του ψάξιμο των τελευταίων μηνών.

Οπως διαβάσατε χθες στο Sport24.gr, ο Ίλια Ίβιτς έλαβε την απόφαση να προχωρήσει νωρίτερα από όσο θα προσδοκούσε στην εύρεση του επόμενου προπονητή της ομάδας, καθώς με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, τα πράγματα δεν κυλούν όπως εκείνος και η ΑΕΚ θα ήθελαν. Δεν είναι βέβαια μια απλή υπόθεση, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, δεν θέλει να πραγματοποιήσει λάθη του παρελθόντος, όπως ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του. Και ορθά πράττει!

Ωστόσο πίεση υπάρχει, καθώς και ανάγκη για μια άμεση εξεύρεση λύσης. Το πιθανότερο είναι να πορευτεί η ομάδα με τον Νίκο Κωστένογλου να ηγείται από τον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς η κατάλληλη προεργασία για τόσο γρήγορη αλλαγή, δεν έχει γίνει. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο Ίβιτς στερείται λύσεων και επιλογών, βάσει του δικού του ψαξίματος στην αγορά εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Από χθες ασφαλώς, οι υποψήφιοι αυξήθηκαν μέσω διαδοχικών προτάσεων και εισηγήσεων από γραφεία ατζέντηδων, του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας και των εξωτερικών συνεργατών αυτού. Μια μεγάλη λίστα έχει συνταχθεί, όμως ο Ίβιτς θέλει να προχωρήσει σε ραντεβού πριν λάβει κάποια απόφαση και όχι "κλείνοντας" προπονητή εξ αποστάσεως και βάσει βιογραφικού. Θέλει να συζητήσει και να παρουσιάσει τις σκέψεις του, ασφαλώς και ένα πρότζεκτ που θα δελεάσει τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Προπονητές από την Ισπανία και την Πορτογαλία έχουν προταθεί κατά κόρον, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ίβιτς ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει ταξίδια (ενδεχομένως να έχει ήδη κάνει και κάποια από αυτά, καθώς πολλές φορές λειτουργεί incognito ακόμα και από τους ανθρώπους της ομάδας) για ραντεβού στην Ιβηρική.

Ωστόσο, στην ανάγκη που η ομάδα έχει πλέον περιέλθει, καλοί προπονητές, με εμπειρία, γνώση και ένα βιογραφικό που θα πείθει για την επάρκειά τους, αναζητούνται παντού. Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βόρεια Ευρώπη, ουδεμία χώρα εξαιρείται στην προσπάθεια εύρεσης του σωστού κόουτς.

Η ΑΕΚ πρέπει να ξεκινήσει από κάπου, ο κόσμος ενίσταται εντόνως για το ρόστερ της ομάδας στα Social Media και αυτό (το έμψυχο δυναμικό) εβδομάδα με την εβδομάδα, αγώνα με τον αγώνα, απαξιώνεται ολοένα και περισσότερο. Δεν είναι ωστόσο όλοι για "πέταμα", ούτε αυτή την περίοδο παίζουν πολλοί εκ αυτών σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους. Ούτως ή άλλως, το "ξεσκαρτάρισμα" θα γίνει Ιανουάριο και καλοκαίρι.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *