ΑΕΚ: Νέα απαγόρευση μεταγραφών, αλλά… καμία ανησυχία στην “Ένωση”

ΑΕΚ: Νέα απαγόρευση μεταγραφών, αλλά… καμία ανησυχία στην "Ένωση"

Την ίδια στιγμή που η FIBA ανακοίνωσε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες ότι επέβαλλε απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ, στην "Ένωση" τονίζουν ότι δεν ανησυχούν, έχοντας συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Η ΑΕΚ βρέθηκε για δεύτερη φορά τους τελευταίους τρεις μήνες στην "μαύρη" λίστα της FIBA, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να επιβάλλει στην "Ένωση" απαγόρευση μεταγραφών. Όπως όμως πριν μερικούς μήνες αυτό δεν ανησύχησε τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι έκτοτε προχώρησαν στις μεταγραφές των Ντιλρόι Τζείμς και Τζόρνταν Θίοντορ, έτσι δεν τους ανησυχεί και τώρα.

Στην ΑΕΚ δεν αρνήθηκαν ποτέ πως υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις. Από την στιγμή εξάλλου που υπάρχει και ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν γινόταν αλλιώς. Αυτή η αυτοπεποίθηση της ομάδας ωστόσο πηγάζει από το γεγονός ότι τις προηγούμενες φορές που η "Ένωση" βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση, οι λύσεις βρέθηκαν άμεσα.

Οι περιπτώσεις των Ράνταλ Φάλκερ (του είχαν επιδικαστεί 60.000 δολάρια μερικούς μήνες μετά την απομάκρυνσή του από την ομάδα την σεζόν 2016/17), Τζαγουάντ Γουίλιαμς (ένας εκ των δύο "υπεύθυνων" για την προ τριών μηνών ποινή στην ΑΕΚ) και Κέβιν Πάντερ (είχε καταθέσει προσφυγή για το πριμ στόχων από την περσινή σεζόν) είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από πλευράς ΑΕΚ και παράλληλα τα ισχυρότερα επιχειρήματα στο ότι θα βρεθεί η λύση.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στην προκειμένη περίπτωση το χρέος της "Ένωσης" αφορά την προμήθεια σε μάνατζερ που είχε φέρει παίκτη στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην ΑΕΚ σχολιάζουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν τους αγχώνει και θεωρούν πως σύντομα θα βρεθεί λύση, ώστε να αρθεί και αυτή η τιμωρία.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *